September inleds med nedgång på New York-börsen – Experten varnar för nervöst marknadsläge

I augusti steg S&P 500-indexet med 2,28 procent, trots en något tuff start på månaden, enligt CNBC. Nasdaq steg med 1,13 procent förra veckan efter att Nvidia levererat bättre försäljningssiffror än förväntat.

Men på tisdagen faller Nvidia-aktien med över sex procent och Wall Street öppnar månaden med nedgång. De ledande indexen visar följande siffror vid 17.15 norsk tid:

– S&P 500 faller med 1,34 procent
– Nasdaq faller med 2,12 procent
– Dow Jones är ned med 1,04 procent

Marknaden verkar vara mycket nervös för all information som kommer in, enligt Larry Tentarelli, chefstrateg på Blue Chip Trend Report. Han betonar att marknaden har blivit mycket beroende av data.

När det gäller några av de mest populära aktierna på Wall Street vid 17.15 ser det ut så här:

– Apple är ned med 1,93 procent
– Nvidia faller med 6,77 procent
– Alphabet är ned med 2,67 procent
– Microsoft faller med 0,85 procent
– Amazon är ned med 1,15 procent
– Meta är ned med 1,55 procent
– Tesla är ned med 0,16 procent

Analys:

Denna artikel ger en överblick över den senaste utvecklingen på New York-börsen och visar att marknaden är i en nervös fas med nedgång för de ledande indexen. Med information om specifika aktier som påverkas, som Nvidia och Apple, ger den en inblick i hur den aktuella situationen kan påverka investerare och deras portföljer. Det är viktigt att vara medveten om marknadsutvecklingen och agera på ett informerat sätt för att skydda och maximera sina investeringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version