Nathan Cleary hyllar sin flickvän Mary Fowler på ett hjärtevärmande sätt

Nathan Cleary har glatt sina fans genom att ge dem en glimt av sin kärlek till flickvännen Mary Fowler. NRL-spelaren och Matildas fotbollsspelaren har varit ett starkt par sedan förra året, och Nathan bevisade hur förtjust han är när han visade upp sin hyllning till sin idrottande kärlek i ett Instagram-inlägg på tisdagen. Bland en karusell av bilder på det kära paret delade den 26-årige en bild av en Barbie-docka gjord i Marys avbild sittande på hans hylla. Dockan satt bland böcker och bar en bedårande grön och guldig Matildas-uniform. Den rörande bilden översvämmades snabbt av beröm från hans många följare.

Mary Fowler, som är 21 år gammal, ledde sitt land till semifinal i VM förra året och var en del av Australiens försök att vinna guld vid OS i Paris. Fowler betraktas som en stjärna för framtiden för klubb och land, och har redan säkrat imponerande sponsoravtal med jättar som sportklädesjätten Adidas. Tidigare i år avslöjades det att docktillverkaren Barbie har lanserat en design baserad på anfallsspelaren, med Fowler stolt visande upp den plastfigurin på Instagram.

Fowler är tillbaka i Australien efter Matildas besvikande OS-kampanj i Paris, där Australien misslyckades med att nå utslagsrundorna trots en modig insats mot USA i deras sista gruppspelsmatch. Mary och Nathan började dejta mot slutet av förra året, och deras relation rapporterades först av Daily Mail Australia.

Analys:

Artikeln handlar om Nathan Clearys hyllning till sin flickvän Mary Fowler genom att visa upp en Barbie-docka som är gjord i hennes avbild. Mary Fowler är en framstående Matildas fotbollsspelare som har fått en docka baserad på sig själv från tillverkaren Barbie. Denna gest visar Clearys kärlek och uppskattning för Mary, samtidigt som den visar Fowlers status som en framstående idrottare med imponerande prestationer på planen och i sponsringsavtal. För läsaren ger artikeln en inblick i det personliga livet hos två framgångsrika idrottare och hur de stödjer varandra i sina karriärer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version