Landstjärna Thomas Rhett har insisterat på att resa ensam gör honom till en ‘mer närvarande make och far’ efter att hans fru, Lauren Akins, erkänt att hon ‘kände agg’ mot sin man för hans karriär.

I juli avslöjade Die A Happy Man hitmakerns fru, 34 år gammal, de problem som hon och Thomas, också 34 år gammal, stod inför i deras förhållande medan han turnerade världen runt i en video delad på YouTube av I Am Second.

Lauren – som han gifte sig med 2012 – erkände att paret hade nått en brytpunkt på höjden av sin mans karriär – tillägga att hon till slut ‘hatade’ honom för att han följde sina drömmar medan hon lämnades ensam att ta hand om deras barn.

Men i en omfattande intervju med Vanity Fair sa Thomas att han behövde dela sin musik och resa världen ensam så att han kunde vara uppmärksam på Lauren och deras fyra barn när han var hemma.

Han fortsatte med att säga att även om fansen kan se det bästa av dem på sociala medier, är de långt ifrån ‘pargrupper’ och är ‘mänskliga varelser’ som arbetar med sin romantik dagligen.

Den landsstjärnan förklarade: ‘Genom massor av samtal med min fru och vara riktigt ärlig om det, är det som, “Hej, när jag går och gör den här saken, tror jag att jag bara behöver gå ensam så att jag kan vara en miljon procent att göra det, så att när jag kommer hem, känner jag att jag har spikat vad jag behövde göra, och nu kan jag verkligen vara en närvarande make och en närvarande far.”

Hans förklaring kommer månader efter att hans fru avslöjade att kärleksparet stod inför grumliga vatten i början av deras romans.

Lauren avslöjade tidigare att tidigt in i deras förhållande, när Thomas karriär tog fart, lämnade det henne ensam och kände sig ensam.

Och även om hon först beslutade att turnera med honom, började hon snart ‘känna agg’ mot sin man – tillägga att hon kände att de inte var ‘i det tillsammans’.

Lauren erkände: ‘Hans liv fortsatte, och jag känner att mitt stannade. Och jag kände att vi inte gjorde det tillsammans längre.

‘Jag känner att det var mycket missförstånd, det fanns mycket agg jag höll fast vid även genom adoptionsprocessen och efteråt. Jag nådde bara en brytpunkt. Jag gillade honom inte och jag kände agg mot honom.’

Kärleksparet kände att deras äktenskap nöts sönder så de beslutade sig för en ‘intensiv rådgivningssession’, där de ‘delade allt’ och beslutade sig för att ‘börja om’.

Ytterligare i Vanity Fair-intervjun noterade Thomas att även om deras äktenskap såg glamoröst ut utifrån ville de att folk skulle veta att de hade sina problem också.

Han berättade: ‘Människor har alltid sett på oss som om vi bara är perfekta, och att vi inte bråkar och att vi inte har problem.

‘Men Instagram är en höjdpunktsrulle av ditt liv på många sätt. Så de senaste åren har vi verkligen försökt komma bort från den där “pargrupp” hashtag-grejen. Vi är sjukt normala människor.

‘Jag råkar göra ett jobb som många människor uppmärksammar och noterar och kritiserar och allt det där, men vi lever ett väldigt normalt liv.’

Han avslöjade också att paret har arbetat igenom alla sina problem och är nu på en ‘fantastisk’ plats.

Landstjärnan tillade: ‘Vi har så roligt just nu i vårt äktenskap för att det är en ny säsong. Våra barn är i skolan fem dagar i veckan, så vi har tid att träna, spela pickleball tillsammans, göra vad vi vill göra.

‘Jag tror att både upp- och nedgångar i ett äktenskap är det som gör ett äktenskap riktigt starkt. Det är hur du hanterar de där ögonblicken. Thomas noterade i en omfattande intervju med Vanity Fair att han behövde dela sin musik och resa ensam runt om i världen för att kunna vara uppmärksam på Lauren. “Jag har precis sett min fru växa på så många fantastiska sätt, och jag hoppas att hon skulle säga att hon har sett mig växa på så många fantastiska sätt. Det gör mig så exalterad över idag, och det gör mig så exalterad över framtiden.” När Lauren talade om problemen förklarade hon att deras romans hamnade i grumliga vatten när de bestämde sig för att adoptera sin äldsta dotter, Willa Gray. Strax efter att paret började genomgå adoptionsprocessen blev Lauren gravid medan hennes man spelade inför utsålda arenor – vilket lämnade henne med ett barn och kämpade för att få ett annat hem helt ensam. Hon förklarade att tidigt i deras äktenskap tog Thomas karriär fart och hon bestämde sig för att turnera med honom. Men snart kände hon att hon hade gett upp sin dröm att bli sjuksköterska. “Jag insåg ganska tidigt att jag inte skulle vara en arbetande sjuksköterska på ett sjukhus. Så jag började prata om det med min man,” sa hon. “Precis som, ‘Jag vet att det här är vad du strävar efter, men jag ska vara ärlig, jag trodde verkligen att det inte skulle fungera och jag trodde att jag skulle bli sjuksköterska och det var så vårt liv skulle gå.'” ‘”Och det är bara inte det planen som Gud hade. Jag vill stödja dig, men jag känner att jag behöver hitta min egen väg inom det här också.”‘ Kort därefter beslutade hon att åka på en medicinsk biståndsresa till Haiti, där hon träffade Willa. Lauren mindes att hon ringde sin make och förklarade att hon kände att hon var ‘kallad att hjälpa henne hitta sitt för alltid hem.’ Thomas svarade: ‘Vi kommer att göra det.’ Det kära paret adopterade Willa 2017 efter att Lauren hade genomgått en ‘intensiv’ 13-månaders adoptionsprocess på egen hand eftersom Thomas var på turné. Saker blev ännu mer stressiga när Lauren upptäckte att hon var gravid och kräktes flera gånger om dagen. Hon bekände: ‘Jag blev sjuk och kräktes ungefär 50 gånger om dagen. Hela tiden saknade jag min man. Jag började lite grann att känna agg mot honom eftersom han var tillbaka i Amerika och turnerade.’ Lauren återvände till USA och hennes föräldrar åkte till Haiti för att hämta Willa hem. Thomas Rhett och hans fru Lauren har välkomnat fyra döttrar på kort tid – Läs om deras liv som föräldrar

Tre månader efter att de välkomnat Willa till sitt hem födde Lauren deras andra dotter, Ada. “Det kändes som att vi gick från noll till två ganska snabbt som föräldrar,” sa hon innan hon förklarade att de hade bestämt sig för att följa med Thomas på turné. Men att vara på väg verkade bara intensifiera deras problem. De välkomnade sedan sin tredje dotter, Lennon Love, 2020, och deras fjärde barn, Lillie Carolina, 2021.

Efter att ha fött Lillie erkände Lauren att hon led av allvarlig ‘postpartum depression.’ Hon erkände att hon kände sig som att hon ‘drunder’ och låg i sängen i ‘månader’ medan Thomas tog hand om barnen. Lauren avslöjade att hon till slut mådde bättre efter att konsekvent ha gått till gymmet och bett – och att hon var så tacksam för alla sina fyra barn.

I det förflutna har Thomas talat om sin familj och de sätt på vilka paret bestämde sig för att uppfostra sina barn med Esquire. Han sa: “Vårt liv är allt annat än normalt…min största grej är att hitta sätt att normalisera deras liv, så att det aldrig finns en känsla av, ‘Jag förtjänar X.'”

Låtskrivaren uttryckte också att han och hans fru tog efter sina egna föräldrar när det gäller hur de uppfostrade sina döttrar. “Vi hade bra föräldrar som visade hur det såg ut att vara en bra mamma och en bra pappa – men inte släpphänta. Det är lätt att bli överkörd av sitt barn. Verkligen lätt,” sa han.

Analys:
Artikeln handlar om Thomas Rhett och hans fru Laurens liv som föräldrar till sina fyra döttrar. Den belyser deras erfarenheter med att välkomna flera barn på kort tid, Laurens strid med postpartum depression och parets syn på föräldraskap. Genom att dela med sig av sina personliga berättelser ger de en inblick i de utmaningar och glädjeämnen som följer med att uppfostra en stor familj. Det kan inspirera andra föräldrar att hantera liknande situationer och påminna dem om vikten av att stödja varandra i föräldraskapet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version