Lady Gaga och Joaquin Phoenix imponerade vid premiären av Joker: Folie à Deux i Venedig

Lady Gaga stal showen i en chic svart klänning när hon anlände till Palazzo del Casino i Venedig inför premiären av hennes nya film Joker: Folie à Deux i tisdags. Tillsammans med sin medspelare Joaquin Phoenix strålade sångerskan och skådespelerskan glamour i en klänning med peplum ärmar och en snygg svart basker. Gaga var synbart på topphumör när hon kastade kyssar till fansen efter sin resa över vattnet.

Joaquin Phoenix, som spelar huvudrollen som Joker i den kommande thrillern, är redo för sin spektakulära röda mattan framträdande senare under kvällen. Filmen Folie à Deux kommer att ha premiär på den 81:a årliga Venedig Filmfestivalen, där Joaquin kommer att återuppta rollen som Arthur Fleck AKA Joker. Uppföljaren till den Oscarsbelönade Joker från 2019 har skapat stor förväntan, och kommer att släppas den 4 oktober.

Lady Gaga har fått stöd av sin fästman Michael Polansky inför premiären av thrillern. Paret har planer på att gifta sig och förhandlar om sitt äktenskapsfördrag. Enligt uppgifter söker Gaga ett förskott på 900 miljoner dollar innan de går ner för altaret, och Polansky, med en nettovärde på 600 miljoner dollar, är ombord med arrangemanget.

I Venedig visade även Iris Law, Jasmine Sanders och andra modeller upp sina eleganta outfits inför filmfestivalen. Law valde en lågt skuren klänning medan Sanders visade upp en benig display i en randig klänning.

Denna artikel ger en inblick i den glamorösa världen av filmfestivaler och kändisar, samtidigt som den belyser vikten av ekonomisk planering och förståelse för äktenskapsfördrag för att skydda tillgångar och intressen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version