Robert Plant tar Saving Grace till Sverige för tre spelningar nästa år

Rockikonen Robert Plant kommer till Sverige nästa år med sin nya grupp Saving Grace för tre spelningar. Bandet kommer att spela i Malmö den 9 maj, i Göteborg två dagar senare och avslutar med en konsert i Stockholm den 16 maj.

Med Saving Grace har Robert Plant skapat en unik mix av rock, folkmusik, americana och blues. Gruppen har spelat tillsammans sedan 2019 och har fått stor uppmärksamhet för sin musikaliska bredd.

Sedan Led Zeppelin upplöstes 1980 har Robert Plant fortsatt att utforska olika musikaliska stilar och samarbeten. Han har arbetat som soloartist och samarbetat med artister som Alison Krauss och gruppen Sensational Space Shifters.

Genom att se Robert Plant och Saving Grace live får publiken en chans att uppleva en legendarisk artist i en ny musikalisk kontext. Det är en konsertupplevelse som inte bara bjuder på klassiker från Plants karriär, utan även på nya spännande tolkningar och musikaliska experiment. Det är ett musikaliskt evenemang som inte bör missas för fans av kvalitetsmusik.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version