Stephanie Rice förlovad med pojkvännen Mark Lassey efter sju månaders dejting

Simlegenden Stephanie Rice, 36, tog till Instagram på torsdagen för att bekräfta den glada nyheten om sin förlovning med Mark Lassey, bara veckor efter att de först gick ut offentligt med sin romans i juli.

Den nyförlovade paret, som träffades för cirka sju månader sedan, såg överlyckliga ut när de log från öra till öra och delade en kyss, medan Stephanie visade upp sitt diamantprydda ring.

Stephanie såg helt glamorös ut i en vacker vit blommig klänning och högklackade sandaler under det perfekta utomhusförslaget på hotellet Atlantis The Royal i Dubai.

Mark var elegant klädd i en vit skjorta, krämfärgade byxor och en svart kavaj när han överlämnade en diamantring från Charles Edward Jewellers i Perth till Stephanie.

Det nyförlovade paret visade sin kärlek genom att dela en romantisk kyss efter att Mark friat.

I en bildtext uttryckte Stephanie sin glädje: “Här är till nya början och andra chanser… Ja till ett liv med dig.”

Deras förlovning kommer bara veckor efter att Stephanie först gick ut offentligt med sin romans i en Instagram-post i början av juli.

Stephanie hade varit tyst tillsammans med den australiska pastorn i fem månader innan de officiellt bekräftade sin romans.

De introducerades genom en gemensam vän och inledde sedan en distansförhållande eftersom Mark är baserad i Perth medan Stephanie flyttade till Dubai i november.

“Vi visste båda att det här var annorlunda när vi träffades för nästan fem månader sedan,” sa hon i en Instagram-post med mysiga bilder av sig själv och Mark.

“Från början fanns det en djup intention mellan oss, och på grund av komplexiteten i våra liv ville vi hålla dessa första månader mellan nära familj och vänner och njuta av underverket att bli kär.”

“Men Gud ville det så, att det första telefonsamtalet fick oss att känna att det här var precis där vi båda var menade att hamna,” fortsatte hon innan hon detaljerade deras distansförhållande.

Analyserat: Stephanie Rice och Mark Lassey har förlovat sig efter en romantisk resa som började för sju månader sedan. Deras kärlekshistoria visar att även i en värld av avstånd och komplexa liv kan sann kärlek blomstra. Förhållandet har inte varit utan utmaningar, men deras tro och kärlek till varandra har gett dem styrka att övervinna alla hinder. Denna berättelse påminner oss om att kärlek och tro kan leda till underbara nya början och lyckliga slut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version