Investeringsexperterna väntar spänt på viktiga arbetsmarknadsdata medan Wall Street visar nedgång

Det är nedgång på Wall Street medan marknaden väntar på viktiga arbetsmarknadsdata som släpps på fredag. Investerare över hela världen håller andan för att se hur dessa data kommer påverka marknaden. Dow Jones är ner med 1,09 procent, Nasdaq är ner med 0,15 procent och S&P-index är ner med 0,70 procent.

Teknikjättarna som Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet (Google), Meta Platforms (Facebook), Nvidia och Tesla visar dock en viss uppgång, förutom Microsoft. Amazon och Tesla är upp runt 2 respektive 4 procent vid den senaste uppdateringen.

Den senaste veckan har varit turbulent på marknaden, med stora rörelser som investerare försöker förstå och anpassa sig till. En del av detta kan förklaras av den senaste nedgången tidigare i veckan, vilket har skapat oro och osäkerhet bland investerare.

Fredagens arbetsmarknadsdata kommer att vara avgörande för hur Federal Reserve kommer att agera på sitt nästa möte i september. Marknaden förväntar sig en sänkning av räntorna, men frågan är hur stor den kommer att vara.

Sammanfattningsvis, det finns en hel del osäkerhet på marknaden just nu med blandade signaler från olika håll. Det är viktigt att vara medveten om de kommande händelserna och hur de kan påverka din ekonomi och investeringar. Det är också viktigt att vara medveten om riskerna och ta informerade beslut baserade på den senaste informationen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version