Investeringsexperterna Kristy och Brett Beames från The Block 2023 håller inte tillbaka sina åsikter om den senaste delen av den populära renoveringsrealityserien. Paret, som fick rykte om sig som förra årets mest kontroversiella deltagare, har startat sin egen sociala medieserie där de dissekerar The Block 2024.

I en nylig episod riktade de före detta deltagarna kritik mot den efterlängtade 20-årsjubileumsserien och drog inte sig för att kalla den “tråkig”. “Om jag ska vara ärlig är jag uttråkad och kämpar för tillfället,” deklarerade Kristy och uttryckte sitt missnöje. “Ge tillbaka dramat, säger jag.”

Kristy kritiserade också deltagarna för att vara för upptagna med hur de framställs på skärmen, vilket leder till brist på autenticitet. “De flesta deltagarna verkar vara oroade över hur de kommer att uppfattas på TV, så vi har en grupp människor som försöker vara något de inte är,” påstod Kristy.

Hon höll inte heller tillbaka när hon kritiserade producenterna för att välja deltagarna, vilket enligt henne har lett till sjunkande tittarsiffror. “Det var en möjlighet för The Block att satsa på en riktigt framgångsrik säsong när det gäller tittarsiffror, men de har misslyckats med att välja personligheter som detta,” tillade hon.

Kristy sa också att hon inte håller med om att Paige och Jesse har blivit stämplade som 2024 års “skurkar” på grund av deras gräl, och hävdade att hon inte tror att de är de verkliga bråkmakarna. Istället anser hon att Grant – som tävlar med sin partner Courtney – har hållit sig under radarn och delade det ögonblick som bevisar hans “skurk” status.

Det är inte första gången Grant hamnar i blåsväder, eftersom en av byggarna i The Block 2024 nyligen hävdade att han var den svåraste personen att arbeta med. En långvarig producent bekräftade också att byggarbetarna på showen var tvungna att hantera “dålig kommunikation och en del barnsligt beteende” överlag.

Analys och förklaring: I denna artikel uttrycker investeringsexperterna Kristy och Brett Beames sin åsikt om den senaste säsongen av The Block och kritiserar deltagarna och producenterna för bristande autenticitet och val av personligheter. De pekar också på hur detta kan påverka tittarsiffrorna och den övergripande stämningen på inspelningen. Det är viktigt att vara medveten om hur deltagarnas beteende och interaktioner kan påverka en TV-serie och dess popularitet, samt hur investerare och marknadsanalytiker kan dra nytta av att förstå dynamiken bakom en sådan realityserie.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version