Edwina Bartholomew bryter sin sociala medies tystnad efter hennes chockande erkännande på luften på fredagen att hon har cancer. Den erfarna presentatören, 41 år, delade tårögt med sig av att hon har diagnostiserats med kronisk myeloisk leukemi – en typ av blod- och benmärgscancer – live på Sunrise. Bara timmar efter nyheten tog Edwina till Instagram för att tacka fansen för deras stöd och ge en inblick i sitt liv med sin älskade familj sedan diagnosen. Hon delade en rad foton av sig själv med sin bonde make Neil Varcoe, 42, och deras två älskade barn – dotter Molly, fyra år, och son Tom, två år. En bild visade Edwina och hennes man Neil leende mot varandra och delar en kärleksfull blick medan han stödde sin fru genom den svåra tiden. En annan bedårande snap visade hennes son Tom bära deras husdörrstopp på en utomhuspromenad, vilket Edwina avslöjade var en ‘påminnelse om att livet fortsätter’ i en bildtext. I det känslosamma inlägget erkände Edwina också att det har varit en ‘märkligt glädjande tid’ med hennes familj trots hennes diagnos och tackade sina fans för deras stöd. Hon skrev: ‘Tack. Tack så mycket för all kärlek. Den senaste månaden har varit en så märkligt glädjande tid.’ ‘The day I got back from having my bone marrow biopsy, Tom insisted on taking the door snake to the park. It made me laugh so much to accompany him down the street with the damn thing flung over his shoulder. It was a lovely reminder that life goes on. I have been ocean swimming, dreaming up plans with @neilwrites and handing out a lot of hugs. Long may that continue xx.’ Edwina har varit gift med sin bonde make Neil, 42, i sex år. De träffades först för över ett decennium sedan när de arbetade tillsammans på radiostationen 2GB. Edwina har tidigare gett en ärlig inblick i deras familjeliv, avslöjat hur hon och hennes älskade make delar en ovanlig boendearrangering. Efter att de gift sig 2018 flyttade Edwina och Neil in i ett hem i Sydney, men sover i olika sovrum för att säkerställa att de båda får en god natts sömn. Hon berättade nyligen för Stellar Magazine att trots deras kärlek för varandra är starkare än någonsin, har de inte sovit i samma säng på flera år. ‘We have been sleeping in separate rooms for about 10 years, long before we were married and had kids,’ Edwina shared. Edwina Bartholomew avslöjar sin cancerdiagnos och hur hennes livsomställning påverkar hennes karriär och familjeliv

Edwina Bartholomew, en välkänd TV-personlighet i Australien, chockade sina fans när hon avslöjade att hon nyligen blivit diagnostiserad med cancer. Trots denna svåra tid har Edwina valt att ta en paus från sitt arbete för att fokusera på sin hälsa och återhämtning. Denna livsomställning har inte bara påverkat hennes karriär, utan även hennes familjeliv och relationen med maken Neil Varcoe.

Efter att ha arbetat tillsammans på radio för över ett decennium har Edwina och Neil utvecklat en unik livsstil där de valt att sova i separata sovrum för att säkerställa att båda får en god natts sömn. Denna uppläggning har fungerat väl för paret och deras barn, och har stärkt deras kärlek till varandra.

Men när Neil lämnade sitt jobb på Twitter för att bli bonde på landsbygden, var det ett stort steg för paret. Edwina valde att stanna kvar i Sydney för att fortsätta sitt arbete på TV, vilket resulterade i en långdistansrelation som kräver att de balanserar mellan stadsliv och lantliv varje helg.

Tyvärr kom ytterligare en prövning när Edwina fick sin cancerdiagnos. Trots detta har hon stått stark och modigt inför utmaningen och valt att dela med sig av sin berättelse för att uppmuntra andra att prioritera sin hälsa.

Genom att ta itu med dessa utmaningar har Edwina och Neil visat hur kärlek och samarbete kan övervinna livets svårigheter. Deras berättelse är en påminnelse om vikten av att ta hand om sig själv och ens nära och kära, och att stödja varandra i med- och motgång. Titel: Expertens guide till framgångsrik investering: Hur du navigerar på den finansiella marknaden

Att investera på den finansiella marknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt kunskap och strategi kan det också vara en otroligt lönsam verksamhet. Som investeringschef är det viktigt att förstå de olika elementen som påverkar marknaden och hur man kan dra nytta av dem för att maximera avkastningen på ens investeringar.

En av de viktigaste faktorerna att överväga är marknadstrenderna. Genom att noggrant analysera och förutsäga hur olika tillgångsklasser kommer att utvecklas kan en investerare fatta informerade beslut som kan leda till betydande vinster. Det är också viktigt att diversifiera ens portfölj för att minska risken och maximera avkastningen över tiden.

Utöver marknadstrender är det också viktigt att hålla sig informerad om aktuella händelser och nyheter som kan påverka marknaden. Att vara medveten om potentiella risker och möjligheter kan hjälpa investerare att agera snabbt och effektivt för att skydda sina tillgångar och dra nytta av potentiella vinster.

Sammanfattningsvis är det avgörande att ha en djupgående förståelse för den finansiella marknaden och att vara beredd att göra de nödvändiga justeringarna för att maximera ens investeringar. Genom att hålla sig informerad, diversifiera ens portfölj och agera proaktivt kan investerare öka sina chanser till framgång på den finansiella marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version