Cody Simpson avslöjar om han och Emma McKeon är på väg mot altaret.
Den 27-årige stjärnan fick frågan om han och partner Emma, 30, har övervägt äktenskap i det nya avsnittet av Mark Bouris ‘Straight Talk-podcast.
‘ Det är inte något vi har pratat om, ‘erkände popstjärnan som blev simmare, men fortsatte att lovorda deras kärleksfulla förhållande.
‘Vi har något vackert och ärligt och rent,’ förklarade Cody.
‘När något betyder tillräckligt för dig och familjen gör det och kommer att betyda mycket för mig, kommer det alltid att vara en del av bilden,’ tillade han.
Cody, som tidigare dejtade Miley Cyrus, sa att han har levt genom ‘tumultuösa förhållanden’ tidigare och är glad över stabiliteten med Emma.
‘Det gav mig ett nytt liv, det byggde dessa vackra, hälsosamma vanor, det gav mig en fantastisk partner och det gav mig ett liv i Australien igen,’ sa han.
Miley och Cody dejtade medan han bodde i USA, och separerade efter 10 månader tillsammans i augusti 2020.
Emma och Cody blev ‘Instagram-officiella’ med sitt förhållande i juli 2022, tre månader efter att de började dejta i hemlighet.
Förra året firade det kära paret genom att köpa sitt första hem tillsammans.
Paret spenderade 1,826 miljoner dollar på en familjestor kärleksgök på Gold Coast, vilket bevisar att deras rubrik-görande romans som blomstrade under träningen för Samväldesspelen 2022 har blivit ganska seriös.
Efter ett episkt Paris-OS där hon tog tre medaljer (guld, silver och brons), skrev Emma in sig i historieböckerna som Australiens mest dekorerade medaljör på olympisk nivå.
I slutet av Paris-OS, som hon förklarade skulle vara hennes sista, har Emma samlat på sig 14 olympiska medaljer sedan 2016.
Cody, som nästan kvalificerade sig för spelen själv, gick nyligen till Instagram för att heja på Emmas framgång.
Han delade en bild av sig själv bredvid sin älskade när hon höll upp sin guldmedalj bredvid en monter med hennes andra medaljer från spelen 2024.
Både Cody och Emma log i fotot, med Cody i en vit T-shirt och krämfärgade chinos och hans flickvän i det Australiska guld och grönt.
I bildtexten delade han sin stolthet över hennes prestationer och påstod att det var en ‘förmån’ att se hennes framgång. Den ultimata guiden för investeringar: Hur man lyckas på finansmarknaden

Investeringar är en viktig del av att bygga upp sin ekonomi och säkra sin framtid. Att förstå hur man navigerar på finansmarknaden kan vara avgörande för att uppnå ekonomisk framgång. I denna artikel kommer vi att titta på några nyckelfaktorer för att lyckas med investeringar och maximera avkastningen.

En viktig faktor att överväga när man investerar är att diversifiera sin portfölj. Genom att sprida ut sina investeringar i olika tillgångar och branscher minskar man risken för stora förluster. Det är också viktigt att ha en långsiktig strategi och inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden skrämma en.

Att ha en god förståelse för de olika investeringsalternativen är också avgörande. Genom att göra noggrann forskning och ha en bra koll på marknadstrender kan man fatta välgrundade beslut som leder till ökad avkastning. Det är också viktigt att regelbundet utvärdera och justera sin investeringsstrategi för att hålla den aktuell och effektiv.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och disciplin när man investerar. Att inte låta kortsiktiga svängningar eller känslomässiga reaktioner styra ens beslut kan vara nyckeln till långsiktig framgång på finansmarknaden.

Genom att följa dessa riktlinjer och hålla sig informerad om marknaden kan man öka sina chanser att lyckas med investeringar och bygga upp en stabil ekonomisk framtid.

Analys:
Denna artikel ger en översikt av viktiga faktorer att tänka på för att lyckas med investeringar på finansmarknaden. Genom att diversifiera portföljen, ha en långsiktig strategi, förstå olika investeringsalternativ och vara tålamodig och disciplinerad, kan man öka sina chanser till avkastning. Att vara väl förberedd och hålla sig informerad om marknaden kan vara avgörande för att uppnå ekonomisk framgång på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version