Linkin Park är tillbaka med en lovande comeback – recension av “The emptiness machine”

Efter sju år är det ikoniska metalbandet Linkin Park tillbaka med en ny singel, “The emptiness machine”. Bandet har tagit sig igenom sorgen efter sångaren Chester Benningtons tragiska död och återvänder nu med en ny sångerska, Emily Armstrong, som verkligen stjäl showen.

Den nya låten markerar en ny era för Linkin Park, som återvänder till en enklare och effektivare poprock-stil. Trots att låten inte är lika banbrytande som tidigare hits som “Hybrid theory”, så väcker den definitivt nyfikenhet inför det kommande albumet “From zero” som släpps i november.

“The emptiness machine” bjuder på klassiskt Linkin Park med känslomässiga texter och kraftfulla röster. Emily Armstrong gör ett fantastiskt jobb med att fylla de enorma skorna efter Chester Bennington och levererar en gripande framträdande som kommer att beröra många lyssnare.

Även om låten kanske inte når samma nivå som bandets tidigare verk, så är det ändå en imponerande återkomst och en lovande indikation inför framtiden. För fans av Linkin Park och rockmusik i allmänhet är detta definitivt en låt värd att lyssna på.

Läs mer om musik och skivrecensioner här för att hålla dig uppdaterad om den senaste musikscenen. Följ också Aftonbladet Musik på sociala medier för ännu mer musikrelaterat innehåll.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version