Investera i kärlek: Succén bakom “Love is blind: Sverige” och Bradley Coopers hyllning

“Love is blind: Sverige” blev Årets kärleksreality på Kristallengalan. Programledaren Jessica Almenäs tror sig veta hemligheten bakom den stora succén. Det amerikanska realitykonceptet “Love is blind” har gjort global succé och exporterats till Sverige där Jessica Almenäs är den som lotsar tittarna och paren på bästa sändningstid.

Första säsongen av “Love is blind: Sverige” rönte stor framgång här hemma, men med tanke på att den visas på Netflix så fick även utländska tittare upp ögonen för vår lokala variant. Inte minst Hollywoodstjärnan Bradley Cooper som hyllade den på sociala medier.

Vann Kristallen

I torsdags kväll vann “Love is blind: Sverige” en Kristall i kategorin Årets kärleksreality mot program som “Hotell Romantik” och “Älskar, älskar inte”. Jessica Almenäs var även nominerad i kategorin Årets kvinnliga programledare.

“Två barn från första säsongen”

Så vad är då hemligheten med programmets popularitet? Almenäs tror sig veta svaret. Det är inget konstruerat drama och alla deltagare är med utan några baktankar så allt som händer är på riktigt. Inte bara kära, paret Sergio Rincón och Amanda Jonegård har fått barn och Rasmus Hedenstedt och Krisse-Ly Kuldkepp går i väntans tider och ska få barn i januari.

Insamling för att hon ska leda “Love is blind” i USA

Har du fått några reaktioner från utlandet förutom att Bradley Cooper har skrivit att han gillar programmet? Ja, faktiskt. Det är många som har skrivit till mig från andra länder. De kan skriva att de har startat en insamling så att jag ska kunna bli programledare för “Love is blind” i USA. Det är naturligtvis på skoj, men det är roligt.

Nya säsongen: “Fantastiska deltagare”

Det är redan klart att det blir en andra säsong av programmet, men enligt Almenäs är det mycket hysch-hysch. Det är fantastiska deltagare med även den här gången och vi kan förvänta oss speciella ögonblick. Kärlek är alltid speciellt.

Analys:

“Love is blind: Sverige” har blivit en stor succé både nationellt och internationellt, lockande tittare och kändisar som Bradley Cooper. Genom att erbjuda äkta känslor och genuina relationer har programmet skapat en stark följarskara och till och med resulterat i barn för vissa deltagare. Jessica Almenäs har blivit en central figur i programmet och har till och med fått internationellt erkännande. Med en andra säsong på gång och hemligheter som väntar att avslöjas, har “Love is blind: Sverige” cementerat sin plats som en av de mest populära realityserierna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version