Kosovare Asllani gör mål i debut för London City Lionesses

Kosovare Asllani har fått en drömstart i sin nya klubb London City Lionesses. 36 minuter in i debuten blev hon målskytt. Tidigare i somras kunde Sportbladet avslöja att den svenska landslagsstjärnan Kosovare Asllani, 35, gjort ett oväntat klubbval och skrivit på för London City Lionesses i den engelska andradivisionen Women’s Championship. Klubben ägs av affärskvinnan Michele Kang, som har storslagna planer – och Asllani ville vara med på tåget.

I dag gjorde Asllani sin debut, i ligapremiären mot Newcastle United. Då small det direkt. 36 minuter in i matchen gjorde hon sitt första mål i nya klubben. Ett mål som betydde 1–1. Matchen pågår – asrtikeln uppdateras!

Analys: Kosovare Asllani har gjort en imponerande debut för London City Lionesses genom att göra mål i sin första match. Detta visar på hennes kvaliteter som fotbollsspelare och kan bidra till att öka intresset för klubben och Women’s Championship. För investerare kan detta tyda på potentialen för ökad popularitet och ekonomisk tillväxt för klubben och dess ägare Michele Kang. Det är viktigt att följa Asllanis prestationer och dess effekt på klubben och marknaden för att fatta informerade investeringsbeslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version