Antonia Kidman besökte sin avlidna mor Janelles hem i Sydney på söndagen efter hennes död vid 83 års ålder. Den yngre systern till skådespelerskan Nicole, 54, sågs bära en bukett blommor från fastigheten när Kidman-familjen samlades efter den ledsamma nyheten. Hon bar en avslappnad outfit i en blå skjorta och en rosa tröja, som hon hade på sig med blekta jeans och vita sneakers för utflykten. Journalisten ramade in sitt ansikte med ett par glasögon och såg allvarlig ut när hon lämnade sin avlidna mors hem i Greenwich. Hon bar sina väsentligheter i en beige handväska och bar en bukett blommor och en plastpåse i ena handen när hon lämnade fastigheten. Blommorna hade tidigare lämnats hemma och Antonia plockade sedan upp dem när deras nära och kära har samlats runt Kidman-familjen under den svåra tiden. På lördagen avslöjade hennes syster Nicole att deras älskade mor tragiskt hade gått bort vid 83 års ålder. Den australiska skådespelerskan, 57, tvingades lämna Venedigs filmfestival för att återvända till sitt hemland Sydney för att vara med sin familj efter den förödande nyheten.

Efter att ha fått reda på att hennes vackra, modiga mamma Janelle Ann Kidman precis hade gått bort, sa Nicole: “Jag är i chock och måste gå till min familj, men det här priset är för henne, hon formade mig, hon vägledde mig, och hon gjorde mig. Jag är otroligt tacksam att jag får säga hennes namn till er alla genom Halina, kollisionen mellan liv och konst är hjärtskärande, och mitt hjärta är brutet. Vi älskar er alla.”

Efter att ha spenderat tid i USA, tillbringade Moulin Rouge-stjärnan och hennes yngre syster Antonia en stor del av sin barndom i Sydney. Nicole följde sin passion för skådespeleri när hon var tonåring och stöddes av båda sina föräldrar när hon steg till global berömmelse. De båda förblev nära involverade i hennes karriär genom åren, medan Nicole nyligen medgav att hon fortfarande skulle vända sig till sin mamma för råd. Vid Oscarsgalan i Los Angeles med sin man Keith Urban tog Nicole sig tid att skicka födelsedagshälsningar till sin mamma.

Analys: Artikeln handlar om Antonia Kidmans besök hos sin avlidna mor Janelles hem i Sydney efter hennes död. Det nämns även hur systern Nicole Kidman tvingades lämna filmfestivalen i Venedig för att återvända till familjen. Artikeln ger en inblick i den nära relationen mellan Nicole och hennes föräldrar och hur de påverkat hennes karriär och liv. Det är en berörande berättelse om förlust och kärlek inom familjen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version