Storbanker och Apple faller på Wall Street – Analyseras av den bästa investeringschefen

På Wall Street tisdag faller flera storbanker, inklusive teknikjätten Apple som måste betala miljarder euro efter en rättslig förlust i Europa. Enligt de senaste uppgifterna från CNBC har JP Morgan-aktien sjunkit med 6,88 procent, medan Bank of America, Goldman Sachs, Morgan Stanley och Wells Fargo också har drabbats av nedgångar.

I en annan sektor har oljepriset sjunkit till under 70 dollar fatet på grund av svaga ekonomiska data från USA och Kina. Detta har lett till minskad efterfrågan på olja och negativa effekter på oljeaktier som Exxon Mobil, Chevron och TotalEnergies.

Apple står inför en betalning på 13 miljarder dollar efter en skattekonflikt i Europa. Denna avgörande dom kan påverka företagets aktievärde på Wall Street. Trots detta har Alphabet, Googles moderbolag, sett en ökning på 0,35 procent.

För den vanliga investeraren är det viktigt att vara medveten om de senaste händelserna på finansmarknaden, eftersom de kan påverka deras portfölj och ekonomiska framtid. Det är viktigt att övervaka utvecklingen och vara beredd på eventuella förändringar för att kunna fatta informerade beslut om investeringar och finansiella planer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version