Topi Keskinen och hans bisarra tatuering av Wayne Rooney inför mötet med England

Topi Keskinen förväntas spela när Finland möter England på Wembley. Den 21-årige Aberdeen-mittfältaren har en ganska bisarr tatuering på vänster underarm som har skapat mycket uppmärksamhet inför matchen.

På tatueringen syns den engelska legendaren Wayne Rooney med ett fiskespö i händerna. Keskinen har själv designat tatueringen och berättar att den har blivit en större grej än han kunde föreställa sig.

Han älskar både fotboll och fiske, och att få möta England på Wembley är en stor händelse för honom. Keskinen har alltid beundrat brittisk fotboll och varit fan av Rooney och Manchester United.

Finland förlorade sin första match i Nations League mot Grekland, medan England vann mot Irland. Det återstår att se om Keskinen och Finland kan få en bottenapp eller en storfångst i mötet med England.

Genom att kombinera sin passion för fotboll och fiske har Topi Keskinen skapat en tatuering som har fått uppmärksamhet inför den stundande matchen mot England. Med sitt intresse för brittisk fotboll och idolisering av Wayne Rooney har Keskinen skapat en unik symbol för sitt deltagande i landslaget. Det återstår att se hur denna udda tatuering kommer påverka hans prestation på planen och Finlands chanser i Nations League.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version