Investment Manager: NHL-veteranen Jordie Benn lägger av med hockeykarriären i Sverige

Jordie Benn, 37 år, har beslutat att inte följa med Brynäs upp till SHL och istället avslutar han sin imponerande karriär som NHL-veteran. Efter att ha spelat över 600 matcher i NHL tillbringade han sin sista säsong i Sverige där han gjorde 4 mål och 25 assist på 52 matcher för Brynäs.

Nu är det dags för Benn att lägga skridskorna på hyllan och fokusera på att bli pappa för tredje gången. Trots att han känner att karriären har gått förbi snabbt, ser han tillbaka på en fantastisk resa inom hockeyvärlden.

Brynäs comeback i SHL är planerad till den 21 september, då de möter Linköping. Genom att ta detta beslut visar Benn mod och beslutsamhet att fokusera på nya kapitel i sitt liv.

Det här beslutet från Jordie Benn påverkar inte bara hans egna liv utan även fans och investerare som är intresserade av den ekonomiska sidan av sportvärlden. Att förstå hur idrottsmän och deras val kan påverka olika marknader och investeringar är viktigt för att kunna fatta informerade beslut i finansiella frågor.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version