Oracle imponerar med stark tillväxt inom molnsegmentet – partnerskap med Amazon stärker positionen ytterligare

Oracle har visat imponerande tillväxt inom molninfrastrukturen, med en ökning på 45% och totala intäkter på 13,307 miljarder USD. Partnerskapet med Amazon Web Services kommer att möjliggöra tillgång till Oracle Cloud Infrastructure via AWS och andra stora leverantörer. Larry Ellison, ordförande och CTO för Oracle, förklarar företagets planer för framtiden, inklusive betydande investeringar i datacenter och NVIDIA GPU-kluster för att möta den växande efterfrågan inom artificiell intelligens.

Framtidsutsikterna för Oracle är lovande, med planer på tvåsiffrig tillväxt inom molnverksamheten och koncernen som helhet. Aktien har redan reagerat positivt på bolagets resultat och förväntningar, och vi förutser en fortsatt uppåtgående trend. Det är en möjlighet som investerare inte bör missa.

Analysen visar att aktien kan fortsätta att stiga, men en viss korrigering förväntas inom en snar framtid. Detta kan vara ett bra tillfälle att köpa in sig. Följ med på vår hemsida och YouTube-kanal för fler analyser och investeringsråd.

Ansvarsfriskrivning: Informationen här är endast för informationssyfte och utgör inte investeringsråd. Investeringar är förknippade med risk och läsare uppmanas att vidta egna åtgärder baserat på individuella behov. Författarna kan äga värdepapper i de diskuterade företagen, vilket kan skapa en intressekonflikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version