Albin Ekdal exkluderad från Djurgårdens Europa-trupp – tränaren beklagar bristande kommunikation

Albin Ekdal har inte spelat sedan slutet av juli på grund av en skada och är inte med i Djurgårdens Europa-trupp. Tränare Thomas Lagerlöf beklagar den bristande kommunikationen som ledde till att Ekdal fick reda på att han inte var med i truppen först när det blev officiellt. Lagerlöf förklarar att beslutet att exkludera Ekdal var ett gemensamt beslut av den sportsliga ledningen och det medicinska teamet.

Ekdal själv är missnöjd med beslutet och Lagerlöf medger att kommunikationen med spelaren brustit. Trots detta hoppas laget att Ekdal snart kan vara tillbaka i spel för allsvenskan. Truppen är redan inskickad och offentliggjord, och Ekdal kommer nu istället att konkurrera i allsvenskan. Laget fokuserar på att prestera bra i allsvenskan och hoppas att Ekdal snart kan återvända till lagträning.

Långtidsskadade spelare som Piotr Johansson och Malkolm Nilsson Säfqvist är inte heller med i ECL-truppen, men övriga A-lagsspelare är tillgängliga för spel. Det är viktigt att se till att kommunikationen förbättras för att undvika liknande situationer i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version