Hot mot spelare i damallsvenskan: EFD varnar klubbar och agerar

Under de senaste månaderna har damallsvenska Rosengård kämpat med hot mot en av sina spelare. Nu har hoten eskalerat och riktas mot spelare i resten av lagen i ligan. EFD har kontaktat klubbarna för att informera och instruera dem om hur man ska hantera situationen. Det är viktigt att säkerhetsteam och lokal polis är involverade för att garantera spelarnas trygghet och säkerhet.

Rosengård har vidtagit åtgärder genom att stänga träningar, skärpa inpasseringen till Malmö IP och ha polis närvarande vid matcherna. Trots detta fortsätter hoten och klubben har varit tvungen att anställa fler ordningsvakter för att öka säkerheten. Det är en olycklig situation som inte bara påverkar klubben ekonomiskt utan även hindrar deras arbete med ungdomsutveckling.

Polisen har inlett en utredning för att ta reda på vem som ligger bakom hoten och klubben samarbetar fullt ut för att lösa situationen. Det är en allvarlig fråga som påverkar inte bara Rosengård utan hela damallsvenskan, och det är viktigt att alla klubbar tar hoten på allvar och agerar för att skydda sina spelare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version