Australian popstjärnan Delta Goodrem har äntligen avslöjat ursprunget till sitt unika kristna namn

Delta Goodrem, den australiska popstjärnan som tidigare medverkat i The Voice, avslöjade på ABC: s The Assembly att hon fick sitt namn från rockikonen Joe Cocker. Detta kom fram efter att en publikmedlem pressade Born To Try-stjärnan om ursprunget till hennes namn. Delta förklarade att hennes namn kommer från Joe Cockers klassiska låt Delta Lady, som släpptes på hans andra självbetitlade album 1969. Föräldrarna Lea och Denis valde namnet efter att ha sett Joe Cocker framföra låten live under sin australiska turné 1984.

Trots att Delta och hennes långvariga pojkvän Matthew Copley är förlovade har bröllopsplanerna fått stå tillbaka på grund av hennes hektiska schema. Paret har ännu inte hunnit sätta sig ner och planera den stora dagen, men de fokuserar på att göra dagen perfekt för sig själva och sina nära och kära. Delta har inte avslöjat några detaljer ännu, men hon har betonat att det handlar om att planera dagen på ett sätt som gör att alla känner sig välkomna.

Delta och Matthew, som har varit tillsammans sedan 2017, förlovade sig under en romantisk semester på Malta förra september. Matthew friade när solen gick ner över Medelhavet, och Delta delade den glädjefyllda stunden med sina fans genom att posta en hjärtevärmande bild av paret som skålar med en kyss och ett glas bubbel.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version