Danny Rose avslöjar hur Tottenham-spelarna retades av landslagsspelarna för deras löner

Danny Rose berättade att han och hans Tottenham-lagkamrater blev retade av landslagsspelarna för deras löner. Landslagsspelarna skrattade åt vad Tottenham betalade dem och jämförde det med sina egna löner. Rose delade även hur han försökte förhandla om en löneförhöjning med Tottenham och fick böter för att ha klagat.

Danny Rose spelade 29 landskamper för England mellan åren 2014 och 2019. Han berättade att det fanns en skillnad i löner mellan lag som var med i toppen och botten av tabellen. Rose nämnde även bonusstrukturen i Tottenham och hur den påverkade spelarna. Trots att han fick böter för att ha klagat på sin lön, kände han stöd från sina lagkamrater.

Den nu 34-årige Danny Rose tillhörde Tottenham mellan 2007 och 2021, och spelade sin senaste säsong med Watford 2021/2022. Det här fallet visar vikten av att förhandla om rättvisa löner och hur det kan påverka spelarnas motivation och lojalitet gentemot sina klubbar. Det är en påminnelse om att värdera sitt eget arbete och inte vara rädd för att försöka få det man förtjänar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version