Hammarby förstärker laget inför ligapremiären genom att låna in den lovande talangen Vasco Costa från Porto. Läs mer om den 19-årige vänsternian och vad han kan tillföra laget.

Efter en överraskande förlust i svenska cupen mot Skövde har Hammarby agerat snabbt för att stärka laget inför kommande matcher. Med bara tre dagar kvar till ligapremiären har klubben lånat in den 19-årige Vasco Costa från Porto, en spelare som förväntas bidra med fler skott utifrån.

Costa, som är nästan två meter lång, är en av Portugals mest lovande vänsternior och behöver speltid för att utvecklas. Han debuterade redan som 14-åring i Porto och har potential att göra skillnad i Hammarbys lag.

Tränaren Patrik Fahlgren är nöjd med förstärkningen men påpekar att Costa är ung och behöver anpassa sig till ett nytt land och en annan kultur. Trots att han precis återhämtat sig från en korsbandsskada, förväntas Costa kunna bidra till lagets framgångar under säsongen.

Genom att låna in Costa visar Hammarby att man är beredd att satsa på unga talanger för att stärka laget och nå framgång i kommande matcher. Det återstår att se hur Costa kommer att påverka lagets prestationer och om han kan bidra till att föra laget till seger i kommande matcher.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version