Lorraine Kelly avslöjar den hjärtskärande anledningen till att hon inte kommer att närvara vid National Television Awards på onsdagskvällen. Presentatören, 64 år gammal, som varje år får en inbjudan till den prestigefyllda ceremonin, avslöjade att hon inte känner sig tillräckligt självsäker för att delta. Lorraine, vars program har nominerats tidigare för Daytime awards för NTAs, erkände att hon tycker att röda mattan är skrämmande. På hennes show gjorde hon den chockerande tillkännagivandet till gäst Holly Matthews, som marknadsför sin nya bok Find Your Confidence: The no-nonsense guide to self-belief, som släpps denna vecka.

Efter att ha erkänt att hon inte kommer att närvara vid ceremonin ikväll, bad Lorraine Holly att ge några exempel på hur man kan bli mer självsäker. Holly svarade: “Kroppssäkerhet kan kännas som ett för stort steg. Jag gillar att fokusera på kroppacceptans. Det kan vara att först acceptera var du är, fokusera på vad din kropp kan göra, vad den har gjort, allt bra din kropp har gjort. Ha kul med det. Nästa sak är att be om vad du vill. Det är något människor kan börja med idag, när människor inte är super självsäkra tenderar de att inte be om vad de vill. Min litsmätare är ett mycket brittiskt exempel. När folk frågas hur de vill ha sitt te, om någon säger till mig ‘hur som helst’, vet jag att de accepterar mycket i sina liv ‘hur som helst’. Istället, var specifik, vilken kopp vill du ha? En fin rosa eller vit? Hur mörk vill du ha det? Var riktigt specifik. När du gör det, gissa vad som händer? Du får en härlig kopp te.” Lorraine tillade: “Det är så du får precis vad du vill. Och det exemplet kan tillämpas på allt.” Holly tillade: “Omfamna verkligen din udda, dina unika egenheter, de unika aspekterna av dig, snarare än att se dem som något negativt. Ibland i mitt liv, från att vara mycket ung, blev jag ombedd att jag pratade för mycket, jag var för högljudd, för ‘detta’ för ‘det’. så jag utvecklade den här idén att jag var för mycket och behövde minimera de sakerna – jag såg det som en negativ egenskap, något konstigt med mig. De ‘värsta’ sakerna är ofta de bästa sakerna – min ‘pratar för mycket’ är varför jag sitter här!”

Holly, som förlorade sin man Ross till en sällsynt hjärntumör när han bara var 32 år gammal år 2017, kastade sig in i självutvecklingsarbete och hjälpte andra att hitta sin självförtroende. Holly driver det prisbelönta The Happy Me Project, som hjälper kvinnor att bygga upp sitt självförtroende. Find Your Confidence: The No-Nonsense Guide To Self-Belief av Holly Matthews släpps den 16 september av Bloomsbury Publishing.

Analys: Artikeln handlar om hur Lorraine Kelly avslöjar anledningen till att hon inte kommer att delta i National Television Awards på grund av bristande självförtroende. Holly Matthews delar tips om hur man kan öka sin självkänsla genom kroppacceptans och att be om vad man vill. Hollys personliga erfarenheter och råd bidrar till att inspirera andra att omfamna sin unikhet och fira sina framgångar. Budskapet är att genom att acceptera och älska sig själv kan man bygga upp sitt självförtroende och leva ett mer positivt liv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version