Taylor Swift stöder Kamala Harris i 2024 års val – efter Donald Trumps skrämmande uttalanden

Taylor Swift, den 34-åriga megastjärnan, har valt att offentligt stödja Kamala Harris inför det kommande presidentvalet 2024. Efter att ha sett den primetime-debatt där Trump anklagade migranter för att äta husdjur och hävdade att Demokraterna vill “avrätta bebisar” i nionde månaden av graviditeten, kände sångerskan att hon var tvungen att ta ställning för sin egen och sina nära och käras säkerhet. Efter att ha reflekterat över Trumps beteende och känslan av att han var “fruktansvärt”, visste Swift att hon behövde ge sitt stöd till Harris.

Analys:
I denna artikel diskuteras Taylor Swifts beslut att offentligt stödja Kamala Harris inför det kommande presidentvalet 2024, efter att ha sett Trumps skrämmande uttalanden. Det visar hur även kändisar kan påverkas politiskt och hur deras ställningstaganden kan ha en stor inverkan på deras fans och allmänheten i stort. Det betonar vikten av att ta ställning och använda sin röst för att skapa en bättre och mer inkluderande värld. Brittany Mahomes och Taylor Swift har utvecklat en nära vänskap under de senaste 12 månaderna – men det har väckt motstånd de senaste veckorna på grund av den förra politiska hållningen. Travis Kelce, 34 år och Swifts pojkvän, förväntas följa efter och stödja Harris. Swift stödde Joe Biden och Harris i presidentvalet 2020, bara en månad innan väljarna gick till valurnorna.

Tidigare president Trump avfärdade Swifts bombshell-endorsement av Harris och sa att han värderade Brittanys stöd mer och inte är en fan av Swift. ‘Hon [Brittany] är en stor Trump-supporter,’ sa Trump i en intervju med Fox and Friends. Han kallade sångerskan en ‘mycket liberal’ person och försökte avfärda hennes stöd för Harris – som avslutades med en sårande ‘kattkvinna’-skämt.

Det är inte första gången som Eras Tour-sångerskan har stött en demokratisk kandidat. År 2020 stödde Taylor Joe Biden i presidentvalet och i en intervju 2019 med The Guardian sa hon att hon stödde Hilary Clinton över Trump i valet 2016 och anklagade Trump för att behandla presidentskapet som ‘ett envälde’.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version