När Strictly hunk Bobby Brazier sågs kyssa transkvinnan och realitystjärnan Ella Morgan på en prisutdelning tidigare i år, fanns det förhoppningar om att de kanske skulle börja dejta. Men Bobby avvisade snabbt Ella’s närmanden när hon försökte återuppväcka saker på National Television Awards kvällen på onsdag kväll. Paret, som först introducerades i maj när den 21-åriga, som spelar Freddie Slater i Eastenders, sågs kyssa Ella på TV-Baftas. Vid den vilda efterfesten, som hölls på O2: s American Express Lounge, gjorde den 30-åriga realitystjärnan en raka linje för skådespelaren igen, men den här gången var Bobby ‘inte intresserad’, enligt en medfestare. Avslöjande ‘pinsamma’ ögonblicket berättade en åskådare för MailOnline: ‘Ella ville gärna visa upp sin klänning för Bobby och hoppades tydligt på att det skulle tändas igen, men Bobby var inte intresserad och gav henne kalla handen. “Han var artig, men avvisade bestämt alla förslag om att de skulle njuta av en annan fyllesnurr. ‘Bobby gjorde sina ursäkter innan han sprang över rummet och gömde sig från Ella.’ Ella, som deltar i den nya säsongen av Celebs Go Dating, bar en kort gul- och guldklänning till den storslagna tillställningen där hon sågs festa in på natten. Hon blev Storbritanniens första trans-deltagare i en datingshow när hon anslöt sig till E4: s Married In First Sight 2023, men hade otur med att hitta den perfekta partnern. Hon medverkar för närvarande i Celebs Go Dating. När hon talade om sin romans med Bobby, sa Ella: ‘Vi hade det trevligt, men nu lägger jag allt på detta. Ja, vi är vänliga. Bobby är en härlig kille och vi kommer väldigt bra överens. Han är medveten om att jag är med i den här showen. ‘Några månader innan hennes fräcka puss, skrev Ella upp sig för Married At First Sight och trodde att hon hade hittat drömmannen med JJ Slater men blev snart besviken när deras romans snabbt slocknade. Ella blev Storbritanniens första trans-deltagare i en datingshow när hon anslöt sig till E4: s Married In First Sight 2023, men hade otur med att hitta den perfekta partnern. Hon medverkar för närvarande i Celebs Go Dating.

Analys:
Artikeln handlar om den romantiska kärlekstriangeln mellan Strictly hunk Bobby Brazier, transkvinnan Ella Morgan och realitystjärnan. Trots Ellas försök att återuppväcka relationen med Bobby, verkar det som att han inte är intresserad. Detta visar på komplexiteten i mänskliga relationer och hur känslor kan vara oberäkneliga. För läsare kan detta ge insikt i hur kärlekslivet och relationer kan vara både spännande och besvärliga samtidigt. Det kan också påminna om vikten av att kommunicera tydligt och respektera andras gränser i alla typer av relationer. Investeringar i Celebs Go Dating – Hur kändisar som Ella och Bobby påverkar ditt ekonomiska liv

I en värld av kändisar och deras kärleksliv kan investeringar vara en svår fråga. Ella och Bobby har båda varit involverade i olika kärlekshistorier och deras val har påverkat deras ekonomiska framtid. Ella, som tidigare deltog i Married At First Sight, och Bobby, son till tv-presentatören Jeff Brazier och den avlidna Big Brother-stjärnan Jade Goody, har båda varit i rampljuset på grund av sina romantiska relationer.

Ella har nyligen synts i Celebs Go Dating och hennes kärleksliv har skapat rubriker. Bobby har också varit i fokus för sin relation med X Factor-stjärnan Virginia Hampson. Dessa händelser visar hur kändisars val i kärlek kan påverka deras ekonomi och framtida investeringar.

Att följa kändisarnas liv och deras kärleksliv kan vara underhållande, men det kan också ge viktig information om hur olika beslut kan påverka ens ekonomiska framtid. Genom att analysera kändisars val och deras konsekvenser kan man dra lärdomar som kan tillämpas på ens egna investeringar och ekonomiska beslut. Det är viktigt att vara medveten om hur kändisars liv kan påverka marknaden och ens egna ekonomiska situation för att kunna fatta informerade beslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version