Dave Grohl chockade showbiz-världen på tisdagen när han bekände att han hade en babydotter utanför sitt äktenskap med fru Jordyn Blum. Foo Fighters-stjärnan, 55, kanske är mest känd för sina tunga rocklåtar, men har också öppet diskuterat att sätta sin ‘familj först’ och prioritera sina tre döttrar Violet, 18, Harper, 15, och Ophelia, tio.

Sedan han blev far för första gången har Dave gett glimtar in i sitt hemliv i en rad intervjuer, men misslyckats med att notera om hans fru Jordyn Blum tar något ansvar i hushållet. Hans engagemang har inkluderat att dra sig ur spelningar när de krockar med viktiga familjehändelser och se till att han hämtar barnen från skolan varje dag, men han har aldrig varit lika talande om sitt 21-åriga äktenskap.

Nu spekuleras det i om Dave och Jordyns äktenskap kommer att överleva hans chockerande erkännande om otrohet, med källor som tidigare hävdat att han redan har anlitat en skilsmässoadvokat. MailOnline tar en titt på några av de ögonblick då Dave har svävat om sitt liv som en ömsint far, innan den idylliska familjebilden krossades…

Att säga att de ‘inte bryr sig’ att han är en rockstjärna

Medan Dave har förtrollat miljoner med sina hitlåtar som medlem i The Foo Fighters, har han tidigare sagt att hans barn inte är intresserade av hans karriär. I en intervju delad av SPIN i juni sa han: ‘Att ha barn som inte bryr sig om att du är en rockstjärna. Mina barn bryr sig inte om att jag är i Foo Fighters. De är som ‘Pappa, jag behöver en smoothie. Nu.’ Jag är som ‘Okej…’

År 2008 öppnade musikartisten upp för People om hur föräldraskap har förändrat både honom och Blum. ‘Vi pratar inte längre om hur mycket vi drack igår kväll,’ berättade han för tidningen. ‘Nu handlar det om hur mycket sömn vi fick, hur mycket sömn bebisen fick, blöjutslag, formel.’ ‘Vi brukade vara borta på turné i tre månader i sträck. Det är en kamp för mig att lämna även i 12 dagar.

Analys: Artikeln handlar om den kända musikern Dave Grohls chockerande erkännande om otrohet och hur det kan påverka hans äktenskap med Jordyn Blum. Trots att han har framstått som en ömsint far och prioriterat sin familj, har hans handlingar väckt spekulationer om äktenskapets överlevnad. Det visar på hur även kändisar och framgångsrika personer kan ha sina interna strider och problem, vilket kan påverka deras liv och relationer. Dave Grohl prioriterar familjen framför karriären och förbinder sig till att stötta sina döttrar. Han avslöjar sina handlingar i en intervju från 2018 och visar att familjen är det viktigaste för honom. Dave går till och med så långt att han avbokar stora konserter för att inte missa sina döttrars födelsedagar och flyger tillbaka från Australien mellan shower för att delta i en far/dotter-dans. Han visar också sitt stöd genom att dansa TikTok-danser med sin dotter Harper. I en video från juli deltar de i en trendig dansutmaning och visar upp sina färdigheter. Dave har även delat en speciell stund när Paul McCartney gav Harper hennes första pianolektion. Att prioritera familjen och skapa minnen är viktigare än någon karriärmöjlighet, och Dave Grohl visar vägen för att balansera arbete och familjeliv på ett meningsfullt sätt. Dave Grohl avslöjar sin morgonrutin – hur påverkar detta hans familjeliv och ekonomi?

Dave Grohl har tidigare delat med sig av hur han är fast besluten att ta sina döttrar till skolan varje morgon och erbjudit en inblick i sin morgonrutin under en framträdande på Ellen år 2014. Han förklarade att hans dag börjar klockan 5:45, och efter att han har väckt sina döttrar för skolan måste han förbereda deras ‘snack packs’ för dagen. Dave fortsatte med att säga: ‘Medan jag förbereder snack packsen, kommer de in i köket, och sedan fixar jag frukosten. När de har ätit frukost, klär jag på dem, och de klär på sig och sedan packar jag ryggsäckarna och snack packsen i min minivan. Och sedan får jag dem in i minivannen och sitter i trafik i 45 minuter, och sedan lämnar jag dem på skolan, och sedan kör jag 45 minuter tillbaka till mitt hus, och sedan börjar jag min dag.’

Detta kommer efter att det rapporterades att Dave, 55, redan hade anlitat en skilsmässoadvokat innan han erkände sitt otrohet. I början av augusti kanske Jordyn, som har varit gift med rockstjärnan sedan 2003, antydde vissa äktenskapliga påfrestningar genom att välja att inte bära sin förlovningsring under en tilsynelatande spänd utflykt tillsammans i Los Angeles. En källa berättade att Grohl hade anlitat en skilsmässoadvokat innan hans sociala medie-annonsering.

Detta kommer bara en dag efter att han erkände att han hade välkomnat en dotter med en oidentifierad kvinna i ett uttalande som postades på Instagram. Uttalandet löd: ‘Jag har nyligen blivit pappa till en ny babydotter, född utanför mitt äktenskap. Jag planerar att vara en kärleksfull och stödjande förälder till henne. Jag älskar min fru och mina barn, och jag gör allt jag kan för att återvinna deras förtroende och förtjäna deras förlåtelse. Vi är tacksamma för er hänsyn gentemot alla barnen involverade, när vi går framåt tillsammans.’

Rockstjärnan, som ofta har beskrivits som en ‘familjeman,’ har talat om vikten av sin familj i intervjuer genom åren. År 2007 berättade Grohl för The Guardian, ‘[Min fru] Jordyn och [dotter] Violet är ankare som hindrar mig från att helt försvinna.’ I en intervju med TIME år 2012 sa han att hans familj ‘har förändrat allt jag gör.’ Han tillade: ‘När du har barn ser du livet med andra ögon. Du känner kärlek djupare och är kanske lite mer medkännande.’

Genom att se på Dave Grohls morgonrutin och hur han prioriterar sin familj, kan vi alla lära oss vikten av att balansera arbete och familjeliv för att uppnå både personlig lycka och ekonomisk framgång. Att investera tid och energi i våra relationer kan inte bara stärka våra familjeband utan också ge oss en stabil grund att bygga vår karriär och ekonomi på. Dave Grohls berättelse påminner oss om att familjen är en av de viktigaste delarna av våra liv och att vi måste ta hand om dem för att uppnå verklig framgång och lycka. Dave Grohl skilsmässa: Det senaste om rockstjärnans otrohetsskandal och hur det påverkar hans ekonomi och framtida investeringar

Dave Grohl, känd som frontman för Foo Fighters, har hamnat i blåsväder efter avslöjanden om otrohet och skilsmässa. En källa berättade för People att Grohl hade anlitat en skilsmässoadvokat innan han gjorde ett meddelande på sociala medier. Nyheten om Grohls otrohet kommer efter att han senast setts med Blum på Wimbledon i juli där de visade upp en spänd stämning.

Grohl skilde sig från sin första fru Jennifer Leigh Youngblood 1997 efter att ha erkänt att han varit otrogen. Lite är känt offentligt om Blum, men enligt People ska hon ha varit på omslaget av Teen Magazine efter att ha blivit upptäckt i en matvarubutik vid 12 års ålder.

Det är oklart om Grohl hade informerat sin fru om otroheten och det faktum att han fått ett barn med en annan kvinna när bilderna togs den 1 augusti. Parets äldsta barn, Violet, verkar ha avaktiverat sitt Instagram-konto innan nyheten bröt ut.

Analyserat på ett enkelt sätt, Dave Grohls skilsmässa och otrohetsaffär kan påverka hans ekonomi och investeringar på flera sätt. En skilsmässa kan innebära fördelning av tillgångar och ekonomiska resurser, vilket kan påverka Grohls framtida ekonomiska stabilitet. Dessutom kan offentlig skam och skvaller leda till en minskad efterfrågan på Foo Fighters musik och eventuella investeringar relaterade till bandet. Det är viktigt att Grohl tar kloka ekonomiska beslut och rådgör med finansiella experter för att säkerställa en stabil ekonomisk framtid trots de pågående personliga utmaningarna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version