Investera i Mick Hucknall: En legend på promenad med sin hund

Den ikoniska sångaren Mick Hucknall, känd för sitt arbete med Simply Red, tog en promenad nära sitt hem i norra London och var knappt igenkännlig i en grön topp och baggy jeans. Med solglasögon och fingerlösa handskar avslutade han sin look medan han promenerade sin lilla hund Pip. Mick, som blev en household name på 1980-talet, har reflekterat över sitt liv och erkänt att pandemin har lärt honom viktiga läxor.

Han har haft en playboy-livsstil på 80-talet och hans kärleksliv har inkluderat många kända namn som Catherine Zeta-Jones och Martine McCutcheon. Idag är han far till dottern Romy och gift med konsthandlaren Gabriella Wesberry. Mick har gått igenom svåra tider, inklusive att han nu kämpar med långtidscovid, men han har funnit inspiration i sin fars hårt arbete.

Simply Reds låt “Holding Back The Years” har en djupare betydelse för Mick, som berättar att den handlar om att hoppas på en mors kärlek och att han fann inspiration i sin fars arbete för att överleva. Låten blev en stor framgång och nådde förstaplatsen på de amerikanska Billboard Hot 100-listorna. Mick Hucknall är en legend som har gått igenom mycket och fortsätter att inspirera med sin musik och sina erfarenheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version