Los Angeles skakas av jordbävning med magnituden 4,7 – invånarna känner av vibrationerna över en 72 kilometers radie

En kraftig jordbävning med magnituden 4,7 skakade Los Angeles under torsdagsmorgonen. Centrum för jordbävningen lokaliserades till 7 kilometer norr om Malibu och 11 kilometer under jordytan. Vibrationerna från jordbävningen kändes av invånare inom en 72 kilometers radie, ända bort till Orange County.

Los Angeles borgmästare Karen Bass meddelar att räddningstjänsten är ute och inspekterar eventuella skador, men hittills har inga personskador rapporterats. Kändisar som Paris Hilton och Khloe Kardashian har även delat sina upplevelser av jordbävningen på sociala medier.

Kalifornien har drabbats av flera jordbävningar hittills i år, samtidigt som bränder rasar i södra delarna av delstaten efter en långvarig värmebölja. Det är viktigt att vara medveten om riskerna och vara förberedd på eventuella naturkatastrofer, särskilt i områden som är benägna att drabbas av jordbävningar. Säkerhet och beredskap är nyckelfaktorer för att skydda dig själv och dina tillgångar i händelse av en naturkatastrof.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version