Röda siffror på New York-börsen. Trump Media fortsätter att falla från igår.

Det är en turbulent tid på Wall Street när Trump Media & Technology fortsätter att se röda siffror. Efter en stor nedgång på 10,47 procent efter presidentdebatten i Pennsylvania, ser det ut som att nedgången fortsätter idag med en nedgång på 4,4 procent runt klockan 16.

När det gäller de bredare marknadsindexen, ser det ut som följer klockan 16.00:
– Tek-tunga Nasdaq faller 0,04 procent.
– Den bredare S&P 500-indexet faller 0,15 procent.
– Dow Jones är ner 0,34 procent.

Onsdagen avslutades med en stark uppgång, särskilt för Nasdaq som steg med 2,17 procent. Men idag ser det ut som att marknaden är i en annan riktning.

När det gäller viktiga ekonomiska indikatorer, har det nyligen släppts färsk producentprisindex (PPI) för USA. PPI steg med 0,2 procent i augusti, vilket var i linje med förväntningarna. Samtidigt har inflationsdata visat en nedgång till 2,5 procent i augusti, vilket också var i linje med förväntningarna.

Vad som är mest intressant är den kommande räntebeslutningen från Federal Reserve. Marknaden förväntar sig ett räntesänkning, men frågan är om det blir 0,25 eller 0,50 procent. Enligt CME FedWatch Tool, lutar marknaden mot en mindre sänkning.

Slutligen, det amerikanska bioteknologiföretaget Moderna ser en kraftig nedgång på 18,3 procent efter att ha meddelat stora kostnadsbesparingar och nya produktsatsningar.

I slutändan är det viktigt att vara medveten om dessa händelser och hur de kan påverka din ekonomi och investeringar. Det är alltid bra att ha en plan och vara beredd på de olika scenarier som marknaden kan presentera. Genom att hålla dig informerad och vara medveten om de olika faktorerna som påverkar marknaden, kan du fatta kloka beslut för din ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version