Investera med Dua Lipa: Världsturnén förlängd över nästa sommar utan Sverige

Dua Lipa kommer inte att spela i Sverige under sin fortsatta världsturné, trots att hon gör stora spelningar i Europa. Den brittiska artisten återupptar turnén i Australien och Nya Zeeland i mars innan hon gör premiär i Madrid den 11 maj 2025.

Det har spekulerats om spelningar på platser som Ullevi i Göteborg eller i Stockholm nästa sommar, men Sverige finns inte med i turnéplanen. Dua Lipa kommer att göra 20 spelningar i Europa innan hon fortsätter till Nordamerika under hösten. Efter att ha släppt sitt senaste album “Radical Optimism” i maj var hon en av de stora dragplåstren på Glastonburyfestivalen i England.

Analys:
Dua Lipas fortsatta världsturné utan Sverige kan påverka fans och investerare som hade hoppats på spelningar i landet. Det kan också påverka den ekonomiska potentialen för evenemangsbranschen i Sverige. Att vara medveten om dessa förändringar i turnéplanen kan vara viktigt för att planera framtida investeringar eller för att vara redo att delta i evenemang på andra platser i Europa där Dua Lipa kommer att uppträda.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version