Holger Rune om ryktena med Ariana Grande – “Helt vansinnigt!”

Holger Rune, den framgångsrika tennisspelaren, har nyligen kommenterat de galna ryktena om en påstådd romans med världsartisten Ariana Grande. Trots att dansken är rankad som nummer 14 i världen har hans privatliv fått stor uppmärksamhet i medierna, särskilt kopplingen till olika kändisar som Caroline Donzella och Jenny Spetalen.

I en intervju med radioprogrammet “Förmiddag på 4” avslöjar Rune att det har varit en stor omställning för honom att han nu är föremål för sådana rykten och spekulationer. Han berättar också om det absurda falska ryktet om en dejting med Ariana Grande under Wimbledon, vilket han avfärdar som helt osant.

Ariana Grande, en känd popstjärna, har inte kommenterat dessa rykten och fokuserar istället på sin musikkarriär. Nästa vecka kommer Holger Rune att delta i ATP-turneringen Hangzhou Open i Kina.

Rykten och spekulationer om kändisar är vanliga i dagens samhälle, men det är viktigt att ta dem med en nypa salt och inte tro på allt som skrivs i medierna. För investerare kan detta vara en påminnelse om att inte låta sig påverkas av rykten och istället fokusera på fakta och data när de fattar sina beslut på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version