Investera i den nya filmen Joker: Foile À Deux med Lady Gaga och Joaquin Phoenix – En recension av en finansiell marknadsjournalist och investeringschef

Lady Gaga visar ingen ego under inspelningen av Joker: Foile À Deux enligt hennes medstjärna Joaquin Phoenix. Trots att hon är känd som en popdiva, hyllade Oscarsvinnaren Joaquin Gaga’s arbetsmoral och förberedelse för rollen i en ny intervju. Positiv feedback som detta kan påverka filmens framgång på finansmarknaden och investerarnas intresse.

Under en ny video om inspelningen av filmen pratar den 38-åriga A Star is Born-skådespelerskan om hur fascinerad hon var av den värld som skapades för filmen Joker. Detta kan vara en indikation på att filmen har potential att bli en framgångsrik investering.

Filmen har redan haft premiär på Venedigs filmfestival och med stjärnor som Lady Gaga och Joaquin Phoenix, kan det vara en intressant investeringsmöjlighet att överväga. Med en stark ensemble och tidigare framgångar för liknande filmer, kan detta vara ett bra tillfälle att investera i Joker: Foile À Deux. Investeringar i filmindustrin: Lady Gagas stjärnspäckade prestation i den kommande filmen har fått Hollywood att jubla

Den kommande filmen “Joker: Folie à Deux” är det efterlängtade uppföljaren till den Oscarsbelönade filmen Joker från 2019, som tjänade över 1 miljard dollar på den globala biografmarknaden och fortfarande är den mest inkomstbringande filmen med R-rating genom tiderna.

Lady Gagas prestation i filmen har fått beröm av Hollywood Reporter, som annars gav en ganska medioker recension. “Gaga är en fängslande närvaro, som balanserar mellan tillgivenhet och besatthet, samtidigt som hon på ett charmigt sätt ger Arthur en dos glädje och hopp som får honom att sjunga When You’re Smiling på väg till rätten.

Deras musiknummer, både duetter och solon, har fångat publikens hjärtan och visar Lady Gagas mångsidighet som artist. Med en stjärnspäckad rollbesättning och en väl utförd prestation av Gaga själv, är “Joker: Folie à Deux” en film som inte får missas för filmälskare och investerare i filmindustrin.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version