Investeringar i modebranschen: Lennon Gallagher och Patsy Kensit är ansiktena i en ny kampanj för Napapijri under London Fashion Week

Lennon Gallagher och Patsy Kensit är ansiktena i en sprillans ny modekampanj för Napapijri under London Fashion Week. Med sitt vilda ögonbryn och buskiga bruna hår finns det ingen tvekan om rockstjärnans arv hos den 24-årige sångaren och modellen, som följer i sin pappas fotspår. Kampanjbilderna visar mor och sons duo poserade i en mängd färgglada plagg för varumärket – inklusive jackor som liknar dem Oasis bar under sin storhetstid. Kampanjen utforskar teman som generell harmoni, familjeband och kontraster.

Analys: Denna artikel handlar om en modekampanj med Lennon Gallagher och Patsy Kensit för Napapijri under London Fashion Week. Det visar hur generationer kan samarbeta och skapa en harmoni i modevärlden. Att investera i modebranschen kan vara lönsamt med rätt partnerskap och rätt varumärken. Det är viktigt att förstå trender och familjeband för att skapa framgångsrika kampanjer och relationer inom branschen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version