Socialdemokraterna anklagas för att “fulsälja” lotteriprenumerationer till äldre

Socialdemokraterna anklagas för att för att ”fulsälja” lotteriprenumerationer till äldre som inte förstår vad de köper. Det och mycket annat, exempelvis rötan i svensk biståndssektor, och märkliga påståenden om haitiska migranter i den amerikanska debatten, när Ledarredaktionen sammanfattar veckan.

Dessutom blir det fredagsfeeling med en twist, när frågesporten gästas av en maskin, och som vanligt sekundsnabba positioneringar i ”Svar direkt!”. Mattias Svensson, Peter Wennblad och Paulina Neuding står för åsikterna, Andreas Ericson för frågorna.

Lyssna på Ledarredaktionen

Ledarredaktionen produceras av Svenska Dagbladet och distribueras av Acast. Förutom att lyssna här på SvD.se kan du även höra podden i följande kanaler:

Hitta podcasten genom att söka efter ”Ledarredaktionen” – eller klicka på länkarna.

Analys:
I denna artikel diskuteras Socialdemokraternas påstådda fulförsäljning av lotteriprenumerationer till äldre, tillsammans med andra aktuella ämnen som svensk biståndssektor och debatten om haitiska migranter i USA. Dessutom presenteras underhållande inslag som frågesport och åsiktspositioneringar. Ledarredaktionen består av kända namn som ger sina synpunkter och svarar på frågor. Det är en intressant och varierad sammanfattning av veckans händelser som erbjuds i denna artikel.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version