Investeringsexperten Uno X-sjefen har valt att satsa på Deep Value Driller under en längre tid – och köper nu fler aktier efter en nedgång i kursen. Aksel Lund Svindal har också lastat upp under sommaren.

Hushovd har köpt 150 000 fler aktier i Deep Value Driller, enligt E24s investerarlistor. Köpet är värt cirka 3 miljoner kronor baserat på den senaste aktiekursen på knappt 20 kronor.

Hushovd investerade i bolaget tidigt, innan det blev noterat på börsen. Idag äger han 1 857 311 aktier till ett marknadsvärde på cirka 36,9 miljoner kronor. Det gör honom till den nionde största aktieägaren.

Senaste gången Hushovd köpte Deep Value Driller-aktier var i november 2023. Aktien har stigit med 200 procent de senaste tre åren, men har fallit tillbaka 9,3 procent i år och 16,2 procent den senaste månaden.

Tidigare alpinstjärnan Aksel Lund Svindal har också lastat upp med fler aktier i Deep Value Driller genom fem affärer mellan maj och augusti.

Hushovd och Svindal har investerat tillsammans tidigare, bland annat i videokonferensbolaget Pexip och ett hotell på Senja.

Vad betyder detta för dig? Genom att följa investeringsbesluten från erfarna investerare som Hushovd och Svindal kan du få insikter om potentiellt lönsamma investeringsmöjligheter. Det är viktigt att göra din egen forskning och övervägande innan du investerar, men att ha koll på vad experterna gör kan vara en värdefull del av din investeringsstrategi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version