Tom Cruise’s dödsföraktande stunt på de avslutande ceremonierna på de olympiska spelen i Paris 2024 har fortfarande fans pratar… och tydligen gjorde han det gratis.

De avslutande ceremonierna brukar innehålla en ‘överlämning’ till staden som ska vara värd för de nästa olympiska spelen, vilket kommer att vara Los Angeles 2028.

Cruise, 62, som gjorde rubriker förra månaden för att betala sin dotters Suri’s $65K-per-år college undervisning trots att han inte sett henne på 11 år, repellerade ner från toppen av Stade de France innan han tog den olympiska flaggan till Los Angeles.

Medan stuntet gjorde rubriker runt om i världen, öppnade Casey Wasserman, presidenten och ordföranden för LA28 upp om stuntet.

Inte nog med att handlingikonen var otroligt hands-on med föreställningen, han och hans hängivna stuntteam gjorde hela grejen gratis.

Wasserman var en del av CNBC x Boardroom: Game Plan-panelen på Fairmont Miramar Hotel and Bungalows i Santa Monica med LA28 styrelsemedlem Jessica Alba och Team USA chef Grant Hill.

Efter att ha repellerat ner från Stade de France, åkte Cruise motorcykel genom Frankrike och ombord på ett transportplan, där han fallskärmade ner till Los Angeles.

Han överlämnade flaggan till mountainbikeåkaren Kate Courtney medan vi såg honom arbeta med att lägga till de olympiska ringarna på den ikoniska Hollywood-skylten.

Courtney överlämnar sedan flaggan till den amerikanska olympiska löplegenden Michael Johnson, som springer flaggan från Los Angeles Memorial Coliseum genom Los Angeles gator, där han överlämnar den till proffsskateboardåkaren Jagger Eaton.

Wasserman skämtade, ‘Det är fantastiskt hur snabbt han kom till L.A., eller hur?’ innan han gick in på ursprunget till detta stunt.

‘Underlaget är att vi insåg att vi producerade en 15-minuters live-TV-show, så jag anlitade den jag tror är den bästa personen i världen för att göra det,’ sa Wasserman, syftande på Ben Winston.

Han sa att Winston hade två idéer – en som involverade Cruise och en annan som skulle få de olympiska ringarna att stiga upp ur havet, ‘som en David Blaine-sak.’

Wasserman förklarade att de pitchade sin idé till Cruise över Zoom, och tillade, ‘den ursprungliga idén var en person i stadion som en stuntman.’

‘Vi tänkte, “Nå, det finns inget sätt vi får det här. Vi kommer att få fyra timmars filmningstid. Vi kommer att göra saken med L.A. med Hollywood-skylten, han kommer att överlämna saken och han är klar. Kanske kommer vi att få de andra sakerna och resten kommer bara att vara en stuntman.” Ungefär fem minuter in i presentationen (Cruise) går, “Jag är med. Men jag gör det bara om jag får göra allt,”‘ förklarade Wasserman.

Medan Winston försökte berätta för Wasserman att det fortfarande kanske inte skulle hända på grund av Cruise’s ständigt skiftande schema, sa Wasserman, ‘varje steg på vägen blev han mer involverad och engagerad.’

Winston lovade Cruise och sa, ‘Jag tror inte att det finns någon som honom i världen. Det finns ingen bättre samarbetspartner.’

Inte nog med att Cruise gjorde hela stuntet gratis, han filmade det förinspelade segmentet på ett galet schema, mellan sina filmdagar på den nya Mission: Impossible-filmen.

‘Han avslutade inspelningen av Mission: Impossible kl. 18 i London, hoppade direkt på ett plan. Han landade i L.A. kl. 04 på morgonen, och filmade scenen där han drar in på ett militärt plan,’ säger Wasserman.

‘I L.A. gör han två hopp ur saken. Han gillade inte det första, så han gjorde ett andra hopp. Sedan helikopterade han från Palmdale till Hollywood-skylten, filmade från 1 till 5, helikopterade till Burbank Airport och flög tillbaka till London,’ sa Cruise.

Analys: Tom Cruise’s spektakulära stunt vid de olympiska spelen visar inte bara hans kompromisslösa engagemang för sina projekt, utan också den otroliga nivån av samarbete och dedikation som krävs för att genomföra sådana storslagna evenemang. För vanliga människor kan detta inspirera till att följa sina passioner och sträva efter att uppnå storhet, även när hinder och utmaningar uppstår. Det visar också på vikten av att vara engagerad och involverad i allt man gör för att uppnå framgång och skapa minnesvärda ögonblick som kommer att leva kvar i historien.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version