Investeringar och finans: Randall Emmett säljer sitt hem för $4,35 miljoner

Filmproducenten Randall Emmett säger äntligen adjö till sitt hem i Los Angeles. Den före detta Vanderpump Rules-stjärnan säljer sitt avskilda hem för $4,35 miljoner, enligt hans fastighetsmäklare David T. Kessler. Nyheten kom bara några dagar efter att hans ex, Vanderpump Rules-stjärnan Lala Kent, välkomnade sitt andra barn via en spermiedonator. Emmett, 53 år, hade bott i det fyra sovrum, fyra badrum hemmet med sin 34-åriga realitystjärna ex, med vilken han delar treåriga dotter Ocean Kent Emmett. Den långa försäljningssagan började när producenten först listade sitt hem 2022.

Efter att han misslyckades med att hitta en köpare, sänkte Emmett det begärda priset till $4,995 miljoner, innan han till slut accepterade ett ännu mindre erbjudande. Det är inte ovanligt att Hollywoodfigurer säljer sina dyra hem till andra branschfigurer, men det är inte fallet den här gången, eftersom Emmett enligt uppgift sålde hemmet till en pensionerad affärsman. Emmett köpte egendomen tillbaka 2017, två år efter att han träffade sin blivande fästmö Lala.

Han avslutade sin skilsmässa från skådespelerskan Ambyr Childers december 2017, och han och Lala förlovade sig året därpå och välkomnade senare sitt enda barn i mars 2021. De avslutade dock sin förlovning oktober 2021 efter tre år, och Kent anklagade senare Emmett för upprepade otroheter. Hans professionella liv fick också en stor smäll sommaren 2022 när flera kvinnor anklagade honom för att erbjuda dem filmroller mot sexuella tjänster, enligt en Los Angeles Times avslöjande.

Hans nu sålda hem erbjuder imponerande 4 276 kvadratmeter och är utrustat med en underbar utomhusmiljö. Den rektangulära egendomen har vackra vyer över den natursköna Mulholland Drive, samtidigt som den har gott om träd för att bevara integriteten. Den nya köparen kommer att kunna dra fördel av filmproducentens långa pool, som ansluter till en pickleball-plan. Mellan huset och pickleball-planen finns en utomhusbar som skulle vara idealisk för underhållning året runt, samt en öppen uteplats som för närvarande har ett långt matbord.

Den betongtäckta bakgården har sittplatser för avkoppling med vänner eller för att njuta av de oskärande vyerna. Den nya köparen kommer att få mer av de härliga vyerna i hemmets huvudsakliga vardagsrum, eftersom det har fönster från golv till tak som täcker en hel vägg som ser ner för backen. Interiören har en vinklad, minimalistisk design med off-white väggar, svarta takbalkar och trägolv. Rummet har smakfulla, diskreta kristallkronor som inte överväldigar dess lugna aura. Emmetts kök har briljanta vita skåp och grå och vita chevron-kakelbacksplattor. Det verkar ha ljusa granitskivor och en ö för att erbjuda mer utrymme för matlagning, tillsammans med moderna apparater.

Strax bredvid köket finns en matplats med en vacker, gammaldags rektangulär kristallkrona. Master-sovrummet i hörnet har fantastiska vyer med stora skjutdörrar av glas, och det har en väggutsparing för en stor TV, tillsammans med en smal öppen spis som skulle vara perfekt för kyliga kvällar. Det har samma färgsättning, med beige matta som ersätter de liknande färgade trägolven, och det inkluderar en mer slående cylinderformad ljusarmatur. Ett badrum har en elegant marmorbadd och en enorm walk-in-dusch, samtidigt som det har gott om naturligt ljus tack vare ett stort fönster. Ett mindre badrum har mer slående svartvitt mönstrat tapet och guldinslag, tillsammans med en vinklad granitsink.

Ett annat sovrum har för närvarande en lekfull tapet på taket och ser ut som om det skulle vara den perfekta storleken för ett barns sovrum eller en förskola. Detta fantastiska hem erbjuder en lyxig och avkopplande livsstil för den nya ägaren.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version