Ashton Kutcher’s långvariga vänskap med Sean ‘Diddy’ Combs har hamnat under granskning i ljuset av musikmogulens pågående rättsliga problem. Skådespelaren dök upp i ett Hot Ones-segment 2019, där han ombeddes att kasta ljus över Diddys ökända fester. ‘Jag har mycket jag inte kan berätta,’ skrattade Kutcher, med ett kunnigt leende över sitt ansikte. Kutcher spenderade en sekund med att överväga sina ord, innan han lade till: ‘Kan inte berätta den heller… Jag går igenom dem.’ Combs, 54 år, sattes under självmordsbevakning, vilket är ‘standard för högprofilerade personer,’ medan han förblir fängslad på Brooklyn’s Metropolitan Detention Center, enligt källor som talat med DailyMail.com.

Han arresterades och åtalades tidigare denna vecka i Manhattan för människohandel, racketeering och transport för att delta i prostitution. Combs påstås ha hållit ‘Freak Off’-sessioner där han tvingade kvinnor att ha sex med manliga prostituerade medan han masturberade. Myndigheterna hävdar att han ofta spelade in sessionerna, lockade kvinnor genom att låtsas inleda en romantisk relation med dem. De påstods pågå i dagar i sträck, och polisen hävdar att Combs tillhandahöll droger för att ‘hålla offren lydiga.’ Diddy var känd för att hålla storslagna fester som ofta besöktes av hans elit Hollywood-vänner. Det är oklart vilka fester i synnerhet Kutcher deltog i, men han beskrev dem som ‘konstiga’ i Hot Ones-segmentet. ‘Diddy-festberättelser… konstigt man,’ sa han.

Materialet återupptäcktes denna vecka, vilket ledde till en våg av granskning och kritik som krävde att Kutcher skulle tala ut. ‘Han skrattar förmodligen inte nu,’ skrev en användare på sociala medier som svar på klippet. ‘Berätta, Ashton,’ svarade en annan. Andra frågade sig om Kutcher – eller andra kändisar som offentligt har sagt att de har deltagit i Diddys fester – skulle kallas som vittnen eller ombedda att vittna i en framtida rättegång. Kutcher fortsatte med att säga att hans långa vänskap med Diddy började tillbaka 2003 under hans tid som värd för MTV-showen Punk’d. ‘Vi blev bara snabba vänner, och vi brukade bara hänga och titta på fotboll tillsammans,’ sa Kutcher. ‘Han kan bara inte förlora.’

I september 2023 avgick Kutcher från den organisation mot barnsexövergrepp som han grundade 2009 efter påtryckningar för att ha skrivit ett brev till domstolen till stöd för sin tidigare kollega och vän Danny Masterson, som dömdes för våldtäkt. Kutcher beskrev beslutet att skriva brevet som ‘ett fel i bedömningen.’ Combs hålls på ‘ingen borgen’ och har pläderat inte skyldig till anklagelserna mot honom. Hans advokat, Marc Agnifilo, sa att han planerar att lämna in en annan begäran i framtiden för att få honom frisläppt, men lovade också att påskynda sin klients brottsliga rättegång. ‘Herr Combs är en kämpe – han kommer att kämpa tills slutet. Han är oskyldig,’ sa Agnifilo. ‘Han har sett fram emot att rentvå sitt namn och han kommer att göra det. Vi tror helhjärtat på honom. Han gjorde inte dessa saker.’ Combs hålls i Brooklyn-fängelsets Special Housing Unit medan han väntar på att gå till rättegång. Fängelset har beskrivits som ‘helvetet på jorden’ och har plågats av mord och självmord ända sedan det öppnades 1994.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version