Chris Pratt och ex-frun Anna Faris tidigare hem i LA är tillbaka på marknaden för $7,5 miljoner.

Stjärnan från Guardians of the Galaxy, 45, och skådespelerskan från Scary Movie, 47 – som splittrades 2017 efter åtta års äktenskap – sålde först sin Medelhavsstil hem 2020 för $4,75 miljoner, två år efter deras röriga skilsmässa var klar.

Det tidigare paret köpte hemmet 2013 för $3,3 miljoner och var tvungna enligt skilsmässoprocessen att ‘bo inom fem miles från varandra tills deras son avslutade sjätte klass’, enligt The New York Post.

Det tillhör för närvarande Brett Mahoney, exekutiv producent och showrunner för tv-serier som CSI: Miami, The Following och Eli Stone.

Det fyra sovrum och fyra badrum hemmet säljs för tillfället av Billy Rose och Natasha Sizlo från The Agency.

Hemmet på 4 700 kvadratmeter byggdes 1979 och har imponerande tre eldstäder och en hemmabio – Anna och Chris uppgavs ha gjort sina egna tillägg till hemmet vid den tiden.

Det tvåvåningshuset har tretton parkeringsplatser och har en imponerande uppvärmd pool och spa med utsikt över kanjon och berg.

Det har också en fullt möblerad utekök, grill, eldplats, tennisbana och privat gymutrymme.

Hemmets interiör har imponerande trä- och marmorgolv med kontrollerade värme- och luftkonditioneringsenheter.

Det har en ljus och minimalistisk tema med glasdörrar och stora fönsterpartier.

Hemmet ligger i det exklusiva Hollywood Hills med omgivande hem till salu för upp till $12 995 000.

Den beräknade betalningen för detta lyxiga hem är satt till $46 390 per månad, enligt Zillow.

Chris och Anna meddelade sin separation i augusti 2017 i ett gemensamt Facebook-inlägg som löd: ‘Anna och jag är ledsna att meddela att vi legal separerar oss. Vi försökte hårt under lång tid, och vi är verkligen besvikna.’

De var först länkade 2007 på inspelningen av Take Me Home Tonight, men vid den tiden var Anna gift med skådespelaren Ben Indra.

Sedan deras splittring gick Chris vidare med skådespelerskan Katherine Schwarzenegger, som han gifte sig med bara ett år senare 2019.

År 2021 gifte sig Anna och filmfotografen Michael Barrett. De har tidigare arbetat tillsammans på projekt som Overboard (2018).

Tidigare i år väckte Chris ilska bland fansen efter att ha offentligt ignorerat sin ex-fru Anna igen på Mors dag.

För andra året i rad uteslöt skådespelaren sin ex-fru från sin hyllning på Mors dag.

För att fira helgen tog han till Instagram för att dela ett hyllningsinlägg till sin fru Katherine och sin mamma Kathy Pratt.

I sitt inlägg hyllade Marvel-stjärnan Schwarzenegger för att vara en bra mamma till deras döttrar Lyla, tre år, och Eloise, nästan två år, samt för att vara en bonusmamma till Jack.

Och trots att de uppfostrar sin son på ett vänskapligt sätt, nämnde han inte Faris på Mors dag precis som förra året.

På sina sociala medier delade han en serie bilder på de viktiga kvinnorna i sitt liv och valde att inte inkludera sin ex-fru – med vilken han var gift i nästan ett decennium från 2009 till 2018.

I sin bildtext skrev han en hyllande not – som fansen påpekade saknade Scary Movie-stjärnan och lämnade flera bitska kommentarer medan andra försvarade honom.

Han hamnade också i rubrikerna 2021 när han tackade Schwarzenegger för att ha fött ‘en vacker, frisk dotter’, vilket fansen antog var avsett som skugga mot hans ex-fru för att ha fött deras son Jack för tidigt 2014.

Följande år sa han att han ‘grät’ över kritiken och kallade det ‘fucked up’ eftersom hans son kan se kommentarerna ‘en dag’.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version