Mariah Carey klättrade just Great Wall of China i femtumshälar. I sin typiska glamorösa stil bar popdivan, 55 år, även en lång svart klänning och röd matta-färdigt hår, smink och accessoarer. Sångerskan All I Want for Christmas is You begav sig ut på resan med sina tvillingar Monroe och Moroccan, 13 år. Mariah – som förbereder sig för en höstturné – delade foton från dagen på X (tidigare Twitter) och bildtextade det med ‘På Great Wall of China!’ skrev hon. ‘Någon borde ha varnat mig för klackar (inte att jag skulle ha lyssnat)’. I typisk tonårsstil såg hennes barn mindre entusiastiska ut över att bli släppta med på sin mammas senaste äventyr. Mariah delar sina två barn med ex-maken Nick Cannon, 43. Mimi delade också bilderna på Instagram där hennes bildtext löd ‘Det är verkligen fantastiskt!’. Filmer från sociala medieanvändare visade Mariah bli hjälpt på den ikoniska strukturen av två personer när hon kämpade för att gå på den ojämna ytan i sina skyhöga klackar. ‘Bara Mariah Carey skulle gå Great Wall of China i klackar (och faktiskt kunna göra det)’, skrev en användare på sociala medier. ‘Första kvinnan att gå Great Wall i klackar,’ skojade en annan. ‘Ännu en dag, ännu ett rekord för drottningen!’ ‘En monumentalt ikonisk landmärke & den stora promenaden i Kina,’ skrev någon annan. En annan fan kallade draget ‘ikoniskt’, medan någon annan tillade, ‘MC … Du gör allt EPISKT’. Familjesemestern kommer bara veckor efter att hennes mor Patricia och syster Alison dog samma dag förra månaden. ‘Mitt hjärta är krossat att jag har förlorat min mamma förra helgen. Tyvärr förlorade min syster sitt liv samma dag,’ sa hon i ett uttalande till People.

Analys: Artikeln handlar om Mariah Careys äventyr med att klättra på den stora kinesiska muren i klackar och hennes familjesemester med sina tvillingar. Det visar hennes mod och glamourösa stil samtidigt som den avslöjar hennes personliga tragedi med förlusten av sin mor och syster. Denna artikel ger en inblick i hur kändisar hanterar både glädje och sorg i sina liv och hur deras handlingar och val påverkar deras offentliga image och fans. Håll dig ajour med de senaste finansiella trenderna för att maximera din investeringsavkastning

Som investerare är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna på finansmarknaden för att kunna maximera din investeringsavkastning. Genom att förstå marknadsförändringar och potentiella investeringsmöjligheter kan du ta välgrundade beslut som kan gynna din ekonomiska framtid.

Att ha kunskap om olika tillgångsklasser och hur de påverkas av globala händelser är avgörande för att skapa en diversifierad portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångar kan du minska risken och öka chansen att nå långsiktig tillväxt.

Att följa ekonomiska nyheter och analyser från pålitliga källor kan ge dig insikter som kan hjälpa dig att fatta informerade beslut om dina investeringar. Genom att vara proaktiv och hålla dig ajour med marknadsutvecklingen kan du positionera dig själv för framgång på lång sikt.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara medveten om de senaste finansiella trenderna och att använda denna information för att ta kloka investeringsbeslut. Genom att vara engagerad och informerad kan du öka dina chanser att uppnå ekonomisk framgång och säkerställa en stabil ekonomisk framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version