Shelley Duvall briljerar med sitt skådespel en sista gång postumt i den nya filmen The Forest Hills. Den officiella trailern för den oberoende skräck-thrillern släpptes på fredagen och innehåller den ikoniska stjärnan från The Shining. Filmen, skriven, regisserad och producerad av Scott Goldberg, berättar den kusliga historien om en man vid namn Rico (Chiko Mendez) som plågas av mardrömslika visioner efter att ha drabbats av huvudskador under en campingtur i Catskill-skogarna i sydöstra New York.

Duvall, som nyligen gick bort i juli vid 75 års ålder, spelar Ricos misshandlande mor i filmen, som också har Edward Furlong, Dee Wallace, Felissa Rose, Stacey Nelkin och Marianne Hagan.

Efter att ha meddelat sin pension från skådespeleriet för över 22 år sedan, kommer hennes sista roll efter att ha medverkat i Gabrielle Burtons komedifilm Manna From Heaven (2002).

Enligt en rapport från The New York Times, gav Duvall inga verkliga förklaringar till varför hon bestämde sig för att återvända till skådespeleriet efter mer än två årtionden. I sin sista intervju uppgav hon att hon tog rollen för att hon ‘ville skådespela igen.

Analys:
Den här artikeln handlar om den postuma återkomsten av den legendariska skådespelerskan Shelley Duvall i filmen The Forest Hills. Trots att hon hade gått i pension från skådespeleriet för över två decennier sedan, valde hon att återvända till det för denna sista roll. Duvalls närvaro i filmen har skapat en buzz i branschen och bland fans, och hennes bidrag till skräck-thrillern förväntas bli minnesvärt. För de som är intresserade av film och skådespel, kan denna artikel vara en uppmuntran att utforska Duvalls sista verk och hennes bidrag till filmhistorien. Nya filmen "The Forest Hills" med den sena skådespelerskan Shelley Duvall i huvudrollen är en spännande skräckhistoria som har fått stor uppmärksamhet. Duvalls medverkan i filmen har varit omtalad då det var hennes första roll på över 22 år sedan hon drog sig tillbaka från skådespeleriet.

Filmen, skriven, regisserad och producerad av Scott Goldberg, berättar om Rico, spelad av Chiko Mendez, som plågas av mardrömslika visioner efter att ha drabbats av huvudskada under en campingtur i skogarna i Catskill i New York. Duvall spelar Ricos misshandlande mor och hennes roll har blivit central för berättelsen efter att hon visat intresse för att medverka i fler scener med andra skådespelare.

"The Forest Hills" är faktiskt baserad på en annan kortfilm av Goldberg, "Danielle’s Revenge" från 2007, med tanken att han skulle uppdatera och utvidga historien för att ge en alternativ tolkning av berättelsen. Efter premiären 2023 är filmen planerad att släppas brett den 4 oktober.

Duvall beskrev sin erfarenhet av att arbeta med Goldberg som spännande och imponerande, och hon uttryckte sin glädje över att återigen få agera. Hennes medverkan i filmen har skapat stor buzz och förväntningarna är höga inför dess officiella release.

Analys och slutsats:
"The Forest Hills" är en film som har fått stor uppmärksamhet på grund av den sena Shelley Duvalls medverkan och den spännande skräckhistorien. Genom att återvända till skådespeleriet har Duvall skapat förväntningar och intresse för filmen, och hennes roll förväntas vara en av huvudattraktionerna. Med en erfaren regissör som Scott Goldberg bakom kameran och en intressant berättelse som bas för filmen, förväntas "The Forest Hills" bli en framgång på biograferna. Så se till att inte missa denna spännande film när den släpps den 4 oktober! En hyllning till Shelley Duvall: Från skärmen till ditt hjärta

Shelley Duvall, känd för sina ikoniska roller i filmer som The Shining och Popeye, har lämnat oss, men hennes arv lever vidare. Lär dig mer om hennes liv och karriär samt den senaste filmen, The Forest Hills, som är en hyllning till hennes fantastiska skådespel.

Efter en lång och framgångsrik karriär avled Shelley Duvall på sitt hem i Texas den 11 juli till följd av komplikationer från diabetes. Hon lämnade efter sig ett rikt arv av filmer och tv-framträdanden som kommer att fortsätta att imponera och underhålla publiken i generationer framöver.

The Forest Hills, en film baserad på en av Goldberg’s tidigare kortfilmer, är en hyllning till Duvall och hennes unika skådespelarbegåvning. Filmen har premiär på biografer runt om i landet och kommer att nå en bredare publik den 4 oktober.

Låt oss tillsammans minnas Shelley Duvall och fortsätta att njuta av hennes fantastiska arbete på skärmen. Hon kommer alltid att vara en del av filmhistorien och våra hjärtan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version