Jamie Borthwick kallades en ‘fuskare’ av en av hans medstjärnor i Strictly Come Dancing under lanseringsshowen på lördagen. Hans medverkan kommer att markera en återkomst till BBC-showen efter att han tävlat i julspecialen förra året och blev kronad mästare tillsammans med professionella dansaren Nancy Xu. Och saker tog en pinsam vändning under den första episoden av serien när Jamie kallades en ‘fuskare’ för att tidigare ha deltagit i showen. Programledaren Tess Daley berättade för Jamie: ‘Jamie, du fick en smak av Strictly förra julen,’ varpå medstjärnan Wynne Evans avbröt och skämtade: ‘Fuskare!’ innan han hostade. På andra håll tog även Pete Wicks en känga på Jamie när han sa: ‘Jag är med på ett hörn, Pete. Jag kommer aldrig vara här igen, om jag inte är Jamie.’

Jamie blev känd för sin roll som Jay Brown/Mitchell i EastEnders, där han har medverkat sedan 2006, och är nu en av de mest erfarna skådespelarna i programmet. År 2008 belönades hans roll i EastEnders med en British Soap Award för Bästa Dramatiska Prestanda av en Ung Skådespelare, och han vann sedan Bästa Skådespelare på Inside Soap Awards 2023.

Jamie hade inget annat än gott att säga om Strictly när han hyllade showen inför starten av den 20-årsjubileumsserien. EastEnders-skådespelaren, 30 år gammal, ska delta i den senaste sammansättningen efter att tidigare ha vunnit julspecialen med partner Nancy Xu tillbaka 2023. Och när såpopera-stjärnan förbereder sig för direktsändningarna bekräftade han att han kommer bra överens med sin nya partner trots att han ‘värker på ställen han inte visste att han kunde’.

I en intervju med MailOnline på National Television Awards på onsdagen berättade Jamie att showen är ‘magisk’ när han erkände: Jag njuter verkligen av det hittills. Jag värker på ställen jag inte visste att jag kunde.’Strictly’s magic. Det magiska tv-programmet som sprider glädje till människor – jag är glad att vara en del av det.

Det har varit ett år av skandal för programmet med BBC:s interna utredning om anklagelser mot Giovanni Pernice som väntas när som helst.

Bilden på Jamie som kallas en “fuskare” för att tidigare ha varit med i programmet.

Värd Tess berättade för Jamie: ‘Jamie, du fick smaka på Strictly förra julen,’ varpå medstjärnan Wynne Evans avbröt och skämtade: ‘Fuskare!’ innan han hostade.

Pete Wicks tog också en stöt mot Jamie när han sa: ‘Jag är i för en penny, i för en pund Pete. Jag kommer aldrig vara här igen, eller hur, om jag inte är Jamie.’

Jamie berättade för MailOnline på NTAs på onsdag: ‘Jag njuter verkligen av det hittills. Jag har ont på ställen jag inte visste fanns. Strictly är magi. Det är ett magiskt program som sprider glädje till människor, och jag är bara glad att vara en del av det.’

Jamie blev känd för sin roll som Jay Brown/Mitchell i EastEnders, som han har spelat sedan 2006, och är nu en av de längst tjänande skådespelarna i programmet.

I kommentarer om kontroversen tillade Jamie: ‘Jag var inte där vid den tiden. Jag kan bara tala utifrån när jag har varit där och det har varit en helt fantastisk plats att vara på.

Jag gjorde julshowen, och den var helt fantastisk och det var miljön som fick mig att vilja komma tillbaka för serien.

Så absolut inget dåligt ord alls.’

Även om Jamie kanske vann julavsnittet med sitt 40 poängs quickstep, insisterade han på att hans jultest inte ger honom någon fördel över de andra deltagarna.

Han skämtade: ‘Det kommer att vara bra när jag går in och jag är inte riktigt bra. Alla kommer att se att den här fördelen inte är verklig.’ Den ultimata guiden för att maximera din investeringsportfölj

Att investera på finansmarknaden kan vara en utmanande uppgift, men med rätt strategi och kunskap kan du maximera din avkastning. I denna artikel kommer vi att gå igenom några av de bästa investeringsstrategierna som kommer att hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål.

En diversifierad portfölj är nyckeln till framgångsrik investering. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser minskar du risken och ökar möjligheten till avkastning. Det är också viktigt att regelbundet övervaka och omvärdera din portfölj för att säkerställa att den är i linje med dina mål och risktolerans.

Att förstå marknadstrender och makroekonomiska faktorer är också avgörande för framgångsrik investering. Genom att hålla dig informerad om marknadsutvecklingen kan du fatta mer välgrundade beslut och dra nytta av potentiella möjligheter.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och disciplin när det gäller investeringar. Att inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina långsiktiga mål är avgörande för att uppnå ekonomisk framgång.

Genom att implementera dessa investeringsstrategier kan du maximera din avkastning och nå dina ekonomiska mål på ett effektivt sätt. Ta kontroll över din ekonomiska framtid genom smarta investeringsbeslut idag. I en tid av ekonomisk osäkerhet är det avgörande att välja rätt investeringar för att säkra din framtid. Som en ledande investeringschef och finansiell marknadsjournalist är jag här för att ge dig de bästa råden för att maximera din avkastning. Lär dig mer om hur du kan navigera på de finansiella marknaderna och göra kloka investeringsbeslut.

Analys: Denna artikel ger värdefulla insikter om vikten av att göra smarta investeringar i en osäker ekonomisk tid. Genom att lyssna på råden från en erfaren investeringschef och finansiell marknadsjournalist kan läsarna lära sig hur de ska agera för att säkra sin ekonomiska framtid. Detta kan hjälpa dem att maximera sin avkastning och undvika potentiella ekonomiska risker. Det är viktigt att vara medveten om de senaste trenderna på de finansiella marknaderna och att fatta informerade beslut baserade på expertanalys. Genom att ta till sig råden i denna artikel kan läsarna förbättra sina ekonomiska resultat och skapa en stabil grund för framtida framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version