Josh Daicos och hans flickvän Annalise Dalins har tillkännagivit sin förlovning.

AFL-stjärnan, 25, delade de glada nyheterna i ett Instagram-inlägg på söndagen, där hans fantastiska nya fästmö, 23, visade upp sin diamantring.

‘Den lyckligaste dagen i våra liv. Min tjej för alltid’ skrev fotbollsspelaren i sin bildtext bredvid de söta bilderna.

Paret kramades nära bredvid en fantastisk solnedgång och en pittoresk vattenled. Modellen Annalise såg fantastisk ut i en ärmlös vit klänning och blinkade med sin ovala klippbling.

‘HUGE grattis, Josh och Annalise’ skrev Collingwood Football Club i kommentarerna. Kollegan fotbollsspelare Darcy Moore tillade ‘Grattis!’ medan Tom Mitchell, Jack Crisp och Patrick Lipinski också delade sina goda önskningar.

Detta kommer snabbt efter att paret tillkännagav sin senaste karriärflytt.

De bekräftade tidigare i år att de båda är 2024 Formula 1 Rolex Australian Grand Prix-ambassadörer.

Genom att dela ett gemensamt inlägg där de tillkännagav nyheterna, erkände paret att de var ‘hedrade och glada’ över att få detta spännande nya tillfälle.

De bekräftade att de kommer att närvara vid Australian Grand Prix-lanseringsfesten, bättre känt som Glamour on the Grid, på den ikoniska Albert Park-banan den 20 mars.

Det prestigefyllda evenemanget återvänder för åttonde året i rad och kommer utan tvekan att se en hel rad racingexperter och kändisar som anländer till racingbanan.

I en bildtext skrev Josh och Annalise: ‘Vi är så glada att tillkännage att vi är Formula 1 Rolex Australian Grand Prix-ambassadörer 2024!

‘Vi är super taggade på att delta i Glamour on the Grid & att tillbringa några dagar vid banan. Vi är hedrade och glada över att ha denna möjlighet @ausgp.’

‘Tack @jackieheraldsun & @heraldsunphoto för dagens artikel i VWeekend om allt som rör relationer, liv & F1!’

Josh – son till AFL-stjärnan Peter Daicos – är mest känd för att spela för Collingwood Football Club, medan Annalise arbetar som modell och är signerad för toppbyrån Vivien’s.

Annalise är också en tidigare Miss Universe Australia 2022 tvåa, och studerar för närvarande handel på Deakin University.

Paret har varit tillsammans i tre år och gick ‘Instagram officiella’ i juni 2021.

Josh berättade nyligen om det exakta ögonblicket han först träffade Annalise på en bar, och erkände att han ‘log’ så fort han såg henne.

Han sa att de ‘klickade ganska snabbt’ och började snabbt dejta, och paret har hållit ihop sedan dess.

‘Vi pratar alltid om hur vi är så glada att fira varje årsdag, men det kom till en punkt där vi bara visste att det bara skulle fortsätta,’ glädjade han.

I en intervju med Daily Telegraph om deras blomstrande romans i september, tillade Annalise: ‘Det är verkligen trevligt att vi båda växer som individer och även vår relation växer.

‘Under det senaste året har vi bara erkänt alla små prestationer eftersom det är vad som leder till de stora.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version