En positiv influencer avslöjade på lördagen den hårda och ‘otroligt stressiga’ sanningen om att driva sitt bikiniföretag Moana Bikini.

Karina Irby tog till Instagram för att dela bilder från bakom kulisserna av sin senaste fotografering när hon erkände hur det verkligen var att äga sitt eget företag.

Mode designern sa att efter 10 år med att driva företaget, behöver hon ibland ta en sömnpiller bara för att vila, men skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

‘Jag startade mitt företag för över 10 år sedan och jag har aldrig en enda gång ångrat det! Varje dag får jag göra det här! "Arbete",’ skrev hon som en bildtext när hon poserade med en av sina modeller.

‘Don’t get me wrong… Det är otroligt stressigt, non stop och vissa nätter behöver jag en sömnpiller bara för att få min hjärna att sluta tänka.

‘Men jag får också arbeta tillsammans med de mest fantastiska människor som alla delar samma passion som jag.

‘Vilket är att skapa en plats för kvinnor att känna sig bekväma inte bara i sin egen hud utan också i en gemenskap som förstår dem och ställer upp för dem.’

Karina fortsatte att säga att hennes senaste studiobild som främjar det senaste i hennes färgglada linje av bikinis var en ‘perfekt påminnelse’ om hur ‘lyckligt lottade’ hon är.

‘Jag har kanske inte alla svaren, och det finns definitivt utmaningar längs vägen, men jag skulle inte byta den här resan mot någonting,’ fortsatte hon.

‘Jag är tacksam för möjligheten att göra en skillnad i kvinnors liv, även på de minsta sätt.

‘Så här är till många fler år av hårt arbete, passion och skapandet av en stödjande gemenskap för kvinnor överallt. Jag längtar efter att se vad framtiden har för oss.’

Den rulle Karina delade inkluderade foton av influencern som poserade med kvinnor som modellerade hennes nyaste baddräkter.

Hon inkluderade också några videor av sig själv dansande med sina anställda och njutning av en mycket läcker utseende charkuteribricka med dem vid lunchtid.

Slutligen delade Karina en gruppfoto där hon poserade med ‘galna gänget av människor’ som utgör hennes team på Moana.

Det kommer efter att Karina sågade internettroll som gjorde nedsättande kommentarer om hennes onlineperson.

Den positiva influencern tog till sin Instagram Stories på onsdagen för att dela en lång rant om ‘dömmande’ online.

Över en bild av sig själv bredvid en vattenkropp avslöjade Karina att hon ‘stötte på den här riktigt s****iga, dömande kommentarskedjan om mig igår kväll’.

Ägaren av det populära badklädesmärket Moana Bikini, som ofta producerar innehåll i små bikinis och underkläder, klagade över den backlash hon får online.

‘Internet suger. Människor suger. Jag vet att jag har svikit människor i det förflutna, men jag försöker alltid mitt bästa, både för mig själv och andra,’ skrev hon.

Influencern från Gold Coast fortsatte med att hävda att ‘att lägga ut ditt liv online’ är en av de svåraste sakerna hon någonsin gjort.

Att posta online, föreslog Karina, är inte bra för hennes hälsa, men hon fortsätter ändå.

‘Den konstanta kritiken, attackerna och mobbingen jag har uthärdat här är faktiskt hjärtskärande,’ skrev hon.

Karina avslutade sin långa rant till sina 1,1 miljoner följare med ett meddelande om mindfulness och hänsyn.

‘Människor behöver öva på att vara mer öppensinnade. Om någon agerar på ett visst sätt eller gör något du inte håller med om, tänk på VARFÖR de gjorde det.

‘Var snäll. Du vet aldrig vad någon har gått igenom eller går igenom,’ avslutade bikinimodellen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version