Kanye West och hans australiska fru Bianca Censori har förvandlat hans senaste framträdande i Kina till en sammansatt familjehändelse. Den 47-årige rapparen överraskade fans på Wuyuan River Sports Stadium i Hainan under helgen under sin Vultures Listening Party genom att ha med sig sina barn North, 11, Saint, åtta, Chicago, sex och Psalm, fem, för en energifylld uppträdande. I en video från evenemanget exploderade stadium när Kanye och hans barn, som han delar med exet Kim Kardashian, steg in i rampljuset. Men den verkliga överraskningen kom från Biancas far Leo Censori, som tidigare avtjänade fem år i fängelse efter att ha blivit dömd för att ha innehaft en förbjuden klass A drog 1982, i VIP-området. I videoklipp som delats på sociala medier sågs Leo eskorteras till att titta på showen i en privat box tillsammans med sin fru Alexandra och deras två döttrar. Han bar ett par blå jeans och en vit skjorta – samt sitt VIP-pass. Tidigare rapporterades det att Leos relation med Kanye var på skakig mark. Biancas far ville enligt uppgift konfrontera Jesus Walks-rapparen om hennes X-rated outfits tidigare i år.

Analys:
Artikeln handlar om Kanye Wests senaste framträdande i Kina där han överraskande hade med sig sina barn och även sin frus familj. Trots tidigare rapporter om spänningar mellan Kanye och sin svärfar, verkar det som att de kunde njuta av evenemanget tillsammans. Detta visar på betydelsen av familjerelationer och hur de kan påverka även kändisars liv och karriärer. En anonym källa påstod att Leo – som även skryter om tidigare domar för besittning av en pistol och fullmantlad ammunition – var arg för att Kanye hade förvandlat hans familj till en “skräpig vara”.

Men denna överraskande framträdande i Kina tycks tyda på att saker har lugnat ner sig mellan dem.

Leo är bror till Eris Censori – en ökänd gangstermördare en gång kallad ‘Melbournes Al Capone’.

Eris dömdes till döden i Western Australia för ett mord, men domen omvandlades senare till livstids fängelse.

Dödsstraffet avskaffades i Western Australia 1984, även om den senaste avrättningen i Australien ägde rum 1967.

Äldsta brodern Edmondo, känd som ‘Eddie Capone’, har domar i Victoria för våld, inklusive att ha misshandlat polis, stöld och hot.

Förutom heroinhandel har Leo även domar för besittning av en pistol och fullmantlad ammunition.

År 1991 avslöjade Leos tidigare fru Faye Glascott hans illegala spelimperium.

Hon berättade för Herald Sun-reportern John Silvester att Leo hade varit inblandad i en kartell som kontrollerade en stor del av en lukrativ illegala spelindustri i Melbourne under 80-talet.

Glascott sa vid den tiden att hennes före detta make hade tjänat en förmögenhet på illegalt spelande.

Samtidigt har Bianca, 29 år, och hennes yngre syster Angelina gjort rubriker tillsammans sedan de poserade i utmanande kläder på rapparens Vultures 2 lyssningsfest i Los Angeles förra månaden.

Den lookalike-modellen har levt det stora livet i Los Angeles med sin äldre syster de senaste veckorna – medan Censori-familjen samlas kring Bianca och gör en mycket offentlig uppvisning av sitt stöd för hennes äktenskap med Kanye.

Den 19-åriga delade två klipp från Kinas show på sina Instagram Stories på måndagen, samt en spegelselfie som visade upp hennes sexiga ensemble för föreställningen.

Tredjeårsstudenter bar en åtsittande nätbyxdress med en djup V-ringning.

Samtidigt bar Bianca en variation av sina ökända byxer utan byxor och en matchande tube-top som knappt dolde hennes tillgångar.

Angelina verkar följa i sin äldre systers fotspår medan hon slutför sin arkitekturgrad vid Melbourne University och får pulserna att rusa på Instagram med outfits lånade från Biancas garderob.

Angelina – som bor i Australien tillsammans med Biancas föräldrar och andra syster, Alyssia – gjorde succé i augusti när hon bar ett par vita Miu Miu-underkläder med en naken midjeband på en annan av Yes lyssningsfester.

‘[Bianca] har den bästa garderoben,’ berättade hon för Page 13 i januari på Melbourne Fashion Week.

‘Jag älskar mode och jag gör alltid det jag vill. Bianca och hennes yngre syster Angelina har fått rubriker tillsammans sedan de poserade i utmanande ensembler på rapparens Vultures 2 lyssningsfest i Los Angeles förra månaden. Angelina har också berättat att Bianca är hennes ‘bästa vän’ och att hon betraktar sin systers modeval som ‘konst’. ‘Vi vet vad som händer och skrattar lite åt de dumma rubrikerna för att vara ärlig.’ Familjen Censori har nyligen samlats runt Bianca och gjort en mycket offentlig show av stöd för hennes äktenskap med Kanye. Censori-familjens resa till Kina kommer efter att Bianca stöttat sin man vid ett lyssningsevenemang för albumet tillsammans med både sina systrar Angelina och Alyssia i Salt Lake City. Innan showen fick Bianca lite ensamtid med North. ‘Mamma älskar sina barn,’ twittrade Kanye X tillsammans med en video av paret. Bianca är ingen främling för att tillbringa tid med Kanyes och Kims barn efter att ha gift sig med rapparen 2022. Förra veckan åt arkitekten middag med sin mamma samt några av Kanyes barn: Saint, Chicago och Psalm. Gruppen stannade till vid heta stället Nobu i Malibu. I slutet av förra månaden i juli, njöt Bianca av en filmdejt med styvdotter North för att se Deadpool & Wolverine i L.A. med Kanye också ansluter till paret. Familjen har varit på andra resor tillsammans tidigare och i juni sågs Bianca på en shoppingutflykt i Tokyo med North och Chicago. Tidigare i år i februari avslöjade en källa för DailyMail.com att SKIMS-grundaren hade bett Kanye att få sin fru att täcka sig när hon var runt deras barn. ‘Kim instruerade Kanye att aldrig låta Bianca klä sig så runt deras barn. Hon är verkligen förvånad över att Kanye skulle låta sin fru lämna huset så.’ Insider tillade, ‘Kanye gjorde samma sak med Kim under hela deras äktenskap. Skillnaden är att när Kanye klädde Kim så blev han respekterad som person – som konstnär.’ ‘Tyvärr vet Kim vad Bianca går igenom – men hon tycker att Bianca borde ha vetat vad hon gav sig in på.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version