Jessika Power fastnar i en catfish-scam efter att hon tyst bekräftat sin uppbrott med den brittiska DJ:en Brent Anthony. Den 31-åriga realitystjärnan varnade sina fans på Instagram Stories på måndagen för att någon utger sig för att vara henne på dejtingappen Tinder. Hon delade en skärmdump av ett meddelande hon fick från en person som hade sett en falsk profil på sajten med hennes namn och bild. Jessika svarade att hon inte är på Tinder och att kontot förmodligen kommer att tas ned snart om de inte kan verifiera det.

Få dagar sedan gjorde den en gång gifta vid första ögonkastet-bruden en bekännelse om att hon nu är singel i kommentarerna på sitt senaste Instagram-inlägg. En fan skrev under en bild av den blonda i en knapprosa underkläder: ‘Jag är ledsen att du och Brent gjorde slut, ni såg så lyckliga ut tillsammans’. Jessika svarade personligen: ‘Jag var verkligen inte det och jag dolde mycket av mina känslor och pinsamhet från internet.’

Hon hade tidigare antytt att romansen var över bara några dagar innan. Jessika förklarade för fansen att hennes älskade korviga hund Sushi bor hos hennes ex-pojkvän i Frankrike. ‘Sushi är med min ex eftersom jag var tvungen att lämna i en hast för min fars begravning’, sa den australiska MAFS-stjärnan i en Instagram Q&A.

En av Jessikas 344 000 följare hade frågat vem som tar hand om hennes hund nu. ‘Jag försöker få [Sushi] på en flygning så snart som möjligt från Frankrike till Storbritannien’, skrev hon. ‘Om någon vet vilka flygbolag som kan hjälpa, låt mig veta, för det är lite orättvist att han måste se efter min hund när vi inte längre är tillsammans.’

Jessika har medverkat i ett antal realityprogram runt om i världen sedan hon blev känd på MAFS Australia 2019. Hon avslöjade planer att flytta hem till Australien förra året efter att ha avslutat sitt tvååriga förhållande med den brittiska DJ:n Connor Thompson i juni 2023.

Istället flyttade hon till Franska Rivieran med Brent. I maj delade Jessika en söt video av sig själv och Brent som promenerade hand i hand genom Nice innan realitystjärnan hoppade i hans famn. Fans observerade att Brent och Sushi inte syntes till i Jessikas inlägg de senaste veckorna och har fyllt hennes kommentarsavsnitt med frågor om vad som hände mellan paret.

Under helgen verkade Jessika bekräfta att hon och Brent hade gjort slut och att han är ‘exet’ som tar hand om hennes hund medan hon har återvänt till Storbritannien. ‘Är du och Brent inte tillsammans längre?’ kommenterade en fan på ett inlägg där Jessika var uppklädd i ‘drömsk’ rosa underkläder för OnlyFans. Jessika svarade personligen: ‘Jag var verkligen inte det och jag dolde mycket av mina känslor och pinsamhet från internet’. Jessika, som enligt uppgift är den mest framgångsrika av alla MAFS Australiens brudar på plattformen OnlyFans, delade bilden förra veckan. Hon svarade: ‘Brent och jag bryr oss mycket om varandra. Sushi kommer tillbaka till mig om några månader.’ ‘Jag skulle ha älskat att se Brent följa med dig till Aus, ni var fantastiska tillsammans’, skrev fansen tillbaka till Jessika en andra gång. Kort efteråt delade Brent flera videor av sig själv kramad med Sushi på sin soffa och spelade tv-spel. ‘Åh jag kan inte vänta’, svarade Jessika, utan att erbjuda någon förklaring om hon menade att hon längtar efter att återförenas med Sushi i Storbritannien, eller om hon hoppas på att återuppliva sin romans med DJ:n i Australien. TV-bruden från Married At First Sight tvingades att snabbt återvända till Gold Coast i augusti för att ta farväl av sin älskade far under en rörande begravning. Jessika filmade sig själv åka i en svart begravningsbil, som verkade vara i Queensland, med en grupp motorcyklister som följde efter. Hon delade också en snabb titt in i minnesstunden, som verkade äga rum på en rustik pub. Den före detta TV-bruden, som färgat håret tillbaka till blond efter att ha varit rödhårig under en tid, bildtextade klippen med orden ‘Älskar dig pappa’. Jessika avslöjade den chockerande nyheten om sin fars död i juli, delade den ledsamma nyheten om den före detta professionella boxaren Troy Powers bortgång. Hon delade också på sociala medier en uppdatering om sin mentala hälsa efter att ha blivit trakasserad när hon bad om donationer för att finansiera sin fars begravning. ‘Jag får meddelanden där folk frågar hur jag mår, vilket jag uppskattar. Jag stannar i mitt barndomshem – pappas hus – vilket har varit svårt, men tröstande,’ började hon. ‘Vi växte upp här och är omgivna av hans saker, vilket hjälper’. Jessika tillade sedan att den pågående mediebevakningen kring sin fars begravning hade en negativ effekt på hennes mentala hälsa och att hon har beslutat att hålla hans begravning detaljer privat. ‘Jag vet att jag är en offentlig person, men jag behöver att detta ska vara privat,’ sa hon. ‘Jag kommer inte att dela någonting den dagen, som var det är eller datumet. Jag är inte i rätt sinnesstämning för tillfället, begravningar är förödande men de förenar familjen.’ Det bästa sättet att investera dina pengar för framtiden

Att investera dina pengar är avgörande för att säkra din ekonomiska framtid. Men med så många olika alternativ där ute kan det vara svårt att veta var man ska börja. Som en erfaren investeringschef och finansiell marknadsjournalist har jag sammanställt en guide för att hjälpa dig att navigera i den komplicerade världen av investeringar.

En av de bästa investeringsstrategierna är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser minskar du risken för att förlora pengar om en specifik marknad underpresterar. Det är också viktigt att regelbundet övervaka och omvärdera dina investeringar för att säkerställa att de fortfarande passar dina ekonomiska mål.

När du investerar är det också viktigt att ha en långsiktig strategi i åtanke. Att försöka tidpunkten för marknaden kan vara riskabelt och leda till förluster. Istället för att försöka förutsäga kortsiktiga svängningar på marknaden, fokusera på att bygga en stabil portfölj som kommer att växa över tid.

Genom att följa dessa riktlinjer och göra kloka investeringsbeslut kan du säkra din ekonomiska framtid och uppnå dina långsiktiga mål. Tänk på att alltid konsultera en finansiell rådgivare innan du fattar stora investeringsbeslut för att säkerställa att de passar din individuella situation och risktolerans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version