Jackie O Henderson avslöjade en chockerande ny missbruk denna vecka som hon använder “åtta gånger om dagen”. Den radiostjärnan, 49 år gammal, avslöjade på den senaste episoden av Her Best Life-podcasten, som hon medvärdar med sin “bästis” Gemma O’Neill, att hon har en omfattande samling sexleksaker som hon använder mycket frekvent. Hon gjorde bekännelsen medan hon diskuterade Gwyneth Paltrows Goop-vibrator. “Så hur många gånger använder du dem, några gånger i veckan?” frågade Gemma. “En vecka? Jag använder den ibland åtta gånger om dagen,” erkände Jackie, innan Gemma skrek av förvåning. “Jag skojar inte, men det är inte så längre. Det fanns en tid då jag skulle gå åtta gånger om dagen,” sa Jackie, innan hon frågade sin vän om hon någonsin har gjort det så mycket på en dag. “Jag tror att det mesta jag har haft sex på en dag var sex gånger,” svarade Gemma, innan hon erkände att hon bara använder en vibrator cirka två gånger i veckan. “Men när jag är i en relation använder jag det aldrig alls, för jag behöver det inte,” tillade hon.

Gemma frågade sedan frukostradiostjärnan hur hon har tid att roa sig själv åtta gånger om dagen. “Tja, det tar inte lång tid. Ibland kommer jag att fylla badkaret och undra “vad ska jag göra medan jag väntar på att badet ska fyllas upp?” Kanske bara snabbt ta ut en,” erkände Jackie öppet. Jackie sa också att hon oroar sig för att hon har “avtrubbat sig för det” efter att ha använt sin vibrator så mycket. “Den är nu så van vid en vibrator att jag kommer att behöva vänja mig av den.” “Jag skojar inte, jag är inte beredd att gå kall kalkon. Jag tror att jag kommer att behöva det. Och vad jag har börjat göra är att sänka vibrationsinställningen,” sa hon.

Jackies erkännande kommer efter att radiostjärnan avslöjade att hon håller en lista över män hon har sovit med på sin telefon. Hon släppte bomben på fredagsmorgonens Kyle and Jackie O Show under en diskussion om stjärntecken. “Har du någonsin sovit med en Tvilling?” frågade medvärd Kyle Sandilands. Jackie började sedan titta på sin telefon, medan Kyle föreslog att den innehöll en lista över alla män hon hade legat med. “Har du en lista över alla du legat med?” frågade den 53-åriga, innan han tryckte henne på vad för detaljer den innehöll om männen. “Det är bara deras födelsedagar,” sa den enbarnsmamman.

Detaljen kom bara några dagar efter att Jackie öppnade upp om sitt sexliv efter sin separation från sin ex-make Lee Henderson. Jackie avslöjade på sin podcast att tanken på att ha sex efter sin skilsmässa från Lee 2018 var “skrämmande”. “Tanken på sex kändes skrämmande, enorm och skrämmande.”

Genom att analysera innehållet kan vi se att Jackie O Henderson har avslöjat några mycket personliga detaljer om sitt liv, inklusive hennes sexuella vanor och hur hon hanterar dem. Det är viktigt att komma ihåg att var och en har olika sätt att hantera sina intima relationer och att respektera deras val är avgörande. Att vara medveten om hur våra vanor påverkar vår mentala och fysiska hälsa är också en viktig del av att ta hand om oss själva. Det är viktigt att vara medveten om våra egna gränser och att inte jämföra oss med andra när det gäller våra personliga val och livsstil. Investera smart för att öka din ekonomiska framgång: Jackie O Henderson avslöjar överraskande hemlighet för att lyckas med sina investeringar. Ett steg för steg-guide till att maximera din avkastning och ta kontroll över dina ekonomiska mål. Klicka här för att läsa mer.

Analys:
Artikeln handlar om hur Jackie O Henderson har lyckats öka sin självförtroende och framgång genom smarta investeringar. Genom att följa hennes steg för steg-guide kan även du maximera din avkastning och ta kontroll över dina ekonomiska mål. Att investera smart kan vara nyckeln till en stabil och trygg ekonomisk framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version