Zlatan Ibrahimovics nya roll i Milan ifrågasätts – vad säger han själv?

Milan har haft en svag start i Serie A och kritiken har riktats mot Zlatan Ibrahimovic och hans roll som rådgivare för ägargruppen Redbird. Nu är han involverad i Champions League för första gången efter sin spelarkarriär.

I en intervju med Viaplay inför CL-premiären mot Liverpool förklarar Ibrahimovic sin nya roll och att han är taggad och fokuserad inför matchen.

Det har spekulerats i Italien om vad Ibrahimovic egentligen gör i sin nya roll och hur arbetsfördelningen ser ut mellan de amerikanska ägarna och de italienska ledarna.

Erik Niva diskuterade i Viaplays studio efter intervjun och påpekade att det fortfarande finns otydlighet kring Milans ledning och Zlatans roll.

Med en ny tränare och nya spelare är det en omställningsperiod för Milan, men Ibrahimovic är optimistisk och tror att med tålamod kommer laget att lyckas.

Analyserat: Zlatan Ibrahimovic är inte bara en framstående fotbollsspelare utan också en viktig rådgivare för Milans ägargrupp. Trots kritik och spekulationer försvarar han sin roll och tror på lagets potential. Otydligheten kring ledningen och ansvarsfördelningen är dock fortfarande ett frågetecken som behöver lösas för att Milan ska kunna prestera på toppnivå.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version