Boris Becker gifter sig med Lilian de Carvalho Monteiro

Boris Becker har gift sig med Lilian de Carvalho Monteiro. Paret, som började dejta 2022, sågs för första gången sedan deras tre dagars storslagna Portofino-bröllop när de anslöt sig till hans söner för Boss-showen på Milan Fashion Week på onsdagen. Boris, 56 år, och Lilian, 33 år, bar båda guldallianser bara timmar efter att tennisstjärnan delade med sig av den glada nyheten till sina Instagram-följare. Tillsammans med en karusell av bilder från bröllopet skrev Boris: ‘Nya början… Jag vill tacka Victor Monteiro för hans välsignelser och alla som firade denna speciella dag med oss. Låt mig introducera er för Monteiro-Becker-familjen.’

Boris och Lilian gifte sig i en utomhusceremoni med vackra trädgårdar och firade på kvällen med en fyrlagers smörkrämstårta fylld med vita rosor. Paret sparde inte på krutet för det storslagna bröllopet, med Lilian som såg fantastisk ut i en ärmlös rynkad brudklänning och slöja, medan Boris valde en tvådelad kostym. Det tre dagars långa bröllopet såg Boris och Lilian välkomna gäster med båt och njuta av drycker vid bryggan innan deras stora dag. Både Boris söner Noah, 30, och Elias, 25, – från hans första äktenskap – agerade som bästa män. Den 56-årige tennisstjärnan och kommentatorn ingick äktenskap med Lilian, en politisk riskhanterare från den afrikanska ön São Tomé och Príncipe, i Portofino inför cirka 150 gäster. Gästerna inkluderade tidigare nederländske fotbollsspelaren Ruud Gullit, tyska skådespelaren och modellen Boris Kodjoe. Lilian, som är 23 år yngre, har stått vid Boris sida genom gott och ont efter att han fängslades i Storbritannien i två och ett halvt år efter att ha dömts för att ha dolt £2,5 miljoner i tillgångar och lån i ett konkursbedrägeri.

Analys och sammanfattning:
I denna artikel rapporteras om Boris Beckers bröllop med Lilian de Carvalho Monteiro. Paret gifte sig i en storslagen ceremoni i Portofino och delade glädjen med familj och vänner. Boris Beckers tidigare äktenskap och problem med lagen nämns också. Bröllopet väckte uppmärksamhet från kändisvänner och fans, och paret visade upp sin lyckliga kärlek på Milan Fashion Week. Artikeln ger en inblick i Beckers personliga liv och det tumultartade förflutna som har format honom som person.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version